КК Црвена звезда

1. Jer je čovek skroz ok, barem za sad, nije on krov što ima teške kosti :/

NISMO ИSTI !!1

2. Pavlovic sasa bice kurva nasa igra samo el za panatanaikos trebalo bi da je odmoran i da grmi u el. selektor zaboravio da ce brancilo da ga cuva jbg

3. Niko nije primetio da je Pavlović Saša rodom iz Bara, što implicira da se može napraviti dosta dobrih skečeva aludirajući na mesto njegovog rođenja i muški polni organ

4. A sto brt kad ima sena jbg, sa senom je neprejebiva rima

5. yar nije na smenu brt?

Ste videli što su nas zvali na sastanak za evrokup, nas i partizan?
    nešto se kuva ozbiljno

6. Možda i jeste smenu ali mi smo oplakali senu, jebe nam se sad. Kad smo kod jebanja, des ti s onim drugaricama?

7. ma jedna bila bolesna pa išli kući, a i posle incidenata nisu nešto bile raspoložene lol

8. Hahahaha ja sam cuo "senu" i do jaja je bilo tako jebi se sto si unistio zabavu :(

9. Kojih incidenata, sto su teli da te biju? Trebao si nas zvati da tr glavni i ovi ostali zastite dok dz i ja jebemo drugarice

10. Haha pa da ono bilo vređanja i guranja i te fore ove se usrale lol zato nisam ni hteo u kop sa njima nego uzeo ujutru karte, poslepodne vidim promeniše mesto kopa.
    De ste vi uopšte bili?

11. Javor sudi u Zagrebu.

12. Mi bili u lozi jbg

13. Ocemo jebati kroata?

14. Svima je jasno da osvajamo ABA opet...

15. A mocni basketas tadija?

16. Nego bez zezanja ova prva sa cedevitom nam je jedna od bitnijih tekmi ove godine daleko bilo ovo da izgubimo ima ustase da se naostre za tamo kao da kose srbe po livadi

17. лол мораћемо да га освојимо ако оћемо у евролигу

18. Hahaha mogli su na Evročelendž ponuditi hahaha

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.