КК Црвена звезда

1. Ако Вучић добије нови мандат, небо нам је граница. Можда некако добијемо мјесто у Нба лиги на бар 3 године.

В П С К Е Ч
    П
    С
    К
    Е
    Ч

2. i gonzo brt nudim ti bombonjeru ti ne odgovaras jbttt

Izvini Kapun, potpuno sam prevideo taj tvoj post. Na žalost, ne mogu da ti pomognem pošto se držim podalje od tih varijanti da kolegama sufliram koga bi mogli da poguraju u novinama.

3. Da, novinari imaju tu jebenu osobinu da ne prihvataju sufliranje kuvaca kafe u kancelariji. Cak i u informeru.

4. Doćemo na Senjak vucicupederu.

5. Rasni, moderatori su javno napisali da ih smaras drukajuci ljude, trazeci banove, da im saljes kopirane postove. Cenim da misljenje malene drukare i pickice nikome vise nije relevantno.

6. Mhm zanimljivo nastavi.
    Svi žele da čuju tvoje trolovanje.

Samo da znaš doćemo ti kući mi sa ove teme pa će onda da padne jedno šamaranje.

7. Rasni, mislim da niko ne jebe sta ti pricas, prati da ti niko nece nista odgovarati. Drukas ljude po sajtu, ceo dan smaras i dosadjujes za banove. Imamo mi u srpskom jeziku par naziva za takve kao ti.

8. Autizam je vrlo složeni poremećaj u razvoju mozga, koji karakteriše slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja.

9. Hahahaha dobra dijagnoza

10. Da, novinari imaju tu jebenu osobinu da ne prihvataju sufliranje kuvaca kafe u kancelariji. Cak i u informeru.

Kapiram ja dečko da je tebi potrebna pažnja koju nisi dobijao od roditelja, pa sad ovde vapiš za njom, ali bi mogao malo da odjebeš. Koliko god ti bilo teško da shvatiš, postoje ljudi koji se trude da svoj posao obavljaju profesionalno.

11. Вилијамс неће играти за Пао против Локомотиве, истегао мишић.

12. Koliko god ti bilo teško da shvatiš, postoje ljudi koji se trude da svoj posao obavljaju profesionalno.

Za ovo skidam kapu. Cuo sam da kuvas 24 solje od 100 grama i jos ostane tropa na dnu.

13. bilo bi fino da uvedemo praksu da nakon svakog vučićevog posta umesto odgovora napišemo 'kurvo kako je'

kurvo kako je

14. САШИНУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО У СЕНУ

15. Koliko je čovek propao, izjela ga mržnja. Sl sezone će igrati tipa u Metalcu.

Polako odlaze svi trovači i kompleksaši, Radonjić jeste mentol al je bar gospodin, Džile deluje kao skroz kul lik, njemu u životu ne bih skandirao "svinjo debela" npr

16. Hahahaah umro sam na ovo

17. Hahahaah umro sam na ovo zenu-senu

18. Kao da je rasnin smisljao

19. Džile deluje kao skroz kul lik, njemu u životu ne bih skandirao "svinjo debela" npr

Sto da ne boli te kurac

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.