U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dž nemoj izmišljati, nikad nisam napisao da je precenjen igrač, samo mi je mnogo antipatična glava. Ljigav mi je nekako.
fala brt...hahhah kako je simon pljesnuo rukama u fazonu lelelele kako ga lepo crnac dade
http://cdn.makeagif.com/media/3-16-2016/PXvj4c.gif
Hahaha Simon bog
Može i tako, bitno je da se pije (^o^)
Slepi, pa što misliš da ja imam 4 rekreacije nedeljno?
Džonovane, u suštini usralo je Vajta u toj situaciji, ali Simone odbrambeni maže, kako si na 1s do isteka napada (pri tom lopta se izvodi sa strane) toliko daleko od igrača kojeg čuvaš?
Haha znalački, nema šta
симон пегла одбрану хаха
Režiser sinoćnog prenosa nije blago retardiran, već potpuno.
Fazon pratim prenos, gledam snimak...
Malo, malo neki Hičkokovski kadrovi, igrač izvodi bacanja mi gledamo likove u publici, ili na klupi, bar da je kao oni ugroženi što samo kadriraju ribe, nego ni to. Popizdeo sam više od njega, nego od dešavanja na terenu.
Najjače kad je tetovaže snimao za vreme slobodnog hahaha
Haha kolko dobra scena prikazuje usporeni snimak nekog koša, propusti cirbesovo zakucavanje, pa sl napad propusti jer je prikazivao snimak cirbesovog zakucavanja. looool
Kakvo je vreme došlo moraću opet da počnem d'idem na utakmice...
E ovo za rezisera stoji. 3min je kasnila slika za tonom ahhaha
@autor Slepi, dogovoreno brt
Heh, video sam snimak hrvaCkog prenosa na Areni Jovićevog koša za produžetak..."Da vidimo ide li promašaj..."
Uglavnom - prc.
Koliko bi ja voleo da vidim bilana u nasem fmp-u vi nemate pojma. I zagorca xd
Po malinaru ni Simon ni Bilan nisu neki igrači jer su mu antipatični.
Sad kad razmislim Kari me malo nervira, kakav je on igrač uopste pitanje je
Pff kakav bi to tim bio... Još da vratimo Kalinu sad kad ga oteraju iz Fenera na kraju sezone i dovedemo Kuzmića na poziciji Nastića i toeto, osvajamo EL
https://youtu.be/1v3XZ9WEHbE 1:40
Ma da je Partizan u pitanju pa i da dođe Lanbi, ali gde će Dubrovčanin u srpski klub...
Inače njemu je Željko Jerkov (bivši reprezentativac stare Juge) blizak rod, stric, ili brat od strica.
Dobro zvuče te tvoje želje, ih, pa i samo Zagorac da dođe to bi bilo sjajno.
Boh brt, jel tebi Simon rod neki pa ga toliko braniš jbt ? Za Bilana nikad nisam rekao da je loš igrač, već mi nije simpatičan, nekako mi je umišljen i bezobrazan. Kao što mi ni Lebron nije simpatičan. Šta, sad automatski znači da mislim za njega da je loš igrač ? Nemoj lupati jbg. Simon je i antipatična ćopava kosovarčina i jedan od najgorih igrača Zvezde u zadnjih 5-6 godina. Kaži mi dva njegova kvaliteta, ali da su opravdana i evo obećevam ti da ga neću više prozivati.
Evo brate. One dve tekme kad nas je povadio sam. Što se mene tiče nek ništa ne uradi više dovoljno od njega. Bajern je jedna. Ima taj šut i ima kad izuje odbranu.
Taman toliko minuta i dobija. Da je bolji igrao bi za Fener. Nzm čemu toliko pljuvanje samo
Ne troši puno lopti i ne igra mnogo. Eto ti dve :) p.s ni ja ga ne volim, da ne bude zabune x)