КК Црвена звезда

1. Odakle si kazi mi

2. Iz Palmotićeve (35 je broj)

3. Rasni mi prvi komšija

4. Je l ima neka ogromna advokatska kanc u Palmotićevoj? To je ona sa kaldrmom i lipama?

5. To je ona sa kaldrmom i lipama?

и лударом.

6. Dobro Radonja je bog

7. Pitam jer bi te zvao da sedis sa mnom po kafanama i cirkas na moj racun i samo kada udjem u neku raspravu imas obavezu da iskopas klip koji potvrdjuje da sam u pravu xd

8. To solidno zanimanje je

9. Deki, od alkohola ne može da se živi...mora i neku klopicu da mu plaća.
    Juče su mi naši momci većim delom tekme kidali živce, ali čak i da smo ne daj Bože izgubili, dobili bismo naredna 2, u to sam siguran.
    Uglavnom: EL 2016/2017 here we come!

10. jagodar23 sve vreme potencira da je bilan precenjena govnurda, a ustvari samo ume da se sakrije za vrata špajza i kusa mast iz plastične kantice

11. šomi, ne bilan..bilan kusa milerovo mudo

12. Bilan je do jaja igrač, i to nije eksplodirao ove godine, ni prošle, već još pre 2, tj. bar ja sam tada imao priliku prvi put da ga gledam.
    Štimac je juče bacao erbolove, levom rukom, čak i kada ga je čuvao jedan od najnižih igrača na terenu-Fran Pilepić, ali je imao par dobrih poteza u odbrani, tu ne mislim samo na one statistički evidentirane. Statistika često beleži skok jednom igraču-onom koji je uhvatio loptu na kraju, ali to je u velikom broju slučajeva plod timskog truda, a neretko je onaj koji je uhvatio loptu najmanje za to zaslužan.
    Bilo kako bilo, ne bih za jučerašnju utakmicu previše kritikovao Štimčugu.
    Pohvalio bih Dangubu, koji je bio žrtva tuđih grešaka, pa je imao premalu minutažu naspram učinka.

13. Лоло, псето хоће да глуми Тегија, каже режија, дај прилог 5 це, Слепи одма избаци.

Не стигох синоћ да пишем послије утакмице, увалили ми се неки гости. Спасио нас офанзивни скок, а Цедевита до краја сезоне нема да понови онакво шутерско вече као што су имали синоћ. Иначе, преузели су тактику Партизана из оне прве утакмице кад су нас утрајали на центру, само смо синоћ имали бољи шут споља него против гробља. Милер је брат каквог скоро нисмо имали. Зна ли ко шта је са Кинзијем, колико је озбиљна поврједа?

14. Da, to sam zaboravio da napišem - Cirbes je dobio veće batine nego Kvinsi na splavu...
    Biće Kinzi dobro, mačka je to, prilično je krhke građe, ali žilav.

15. Ima li negdje ona Vajtova trojka iz okreta?

16. VOJVODA88
    Pitam jer bi te zvao da sedis sa mnom po kafanama i cirkas na moj racun i samo kada udjem u neku raspravu imas obavezu da iskopas klip koji potvrdjuje da sam u pravu XD

Hahah kakav bi to provod bio
    Čujemo se pred treću utakmicu finala da odemo na pivo pre slavlja titule ;-)

17. Džonovan
    Ima li negdje ona Vajtova trojka iz okreta?

2:35
    https://youtu.be/iXWgQvq4les

18. Čujemo se pred treću utakmicu finala da odemo na pivo pre slavlja titule ;-)

Ne PRE, nego POVODOM slavlja titule.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.