КК Црвена звезда

1. Kinsi tempira formu za gostovanje u Lokomotivi.

Ovo je aksiom.

I debeli mraci, sve je tu sve je spremno ja nikad ubedjeniji nisam bio u drugo mesto.

2. I da, nadam se da radonja i ekipa nisu u istom fazonu kao mi tj nadam se da oni misle samo o unikahi danas inace cemo popusiti takvu kurcinu da ce sasa pavlovic za nas biti amateur teen first time in action eto takvu cemo kurcinu popusiti. Nesto tipa lissa ann na zalasku karijere.

3. Ид' у курац и ти и ката, упљува' екран од смеја. Данас добијамо из разлога који сам написао горе.

4. Čekam 15 do devet ko da mi je rođendan

5. Jebacemo spanca cigana

6. Црногорци и македонци се приклонили фиби. Значи да је Будућност дефинитивно одустала од Евролиге, ако је уопште и имала неке шансе да у њој учествује. Јебени Мило Ђукановић председник КС Црна Гора.

7. Распашће се аба, што не ваља јебено, бар ја тако мислим.

8. Pa skoro sve evropske lige će se prikloniti FIBI što ne znači da njihovi klubovi neće da igraju ULEB EL.
    A to za ABA, sad Đilas i Čović pritiskaju ABA da se prikloni FIBI jer bi u tom slučaju Đordi birao klubove koje hoće u svojim takmičenjima, umesto da pobednik lige dobija mesto u EL.

U slučaju da ABA odluči da ne potpiše sporazum, a to je posle ovih dopisa realnost, Evroliga će odabrati dve ekipe iz tih takmičenja direktnim razgovorom sa klubovima, a na isti način će biti rešeno i pitanje učesnika Evrokupa.

9. ја мислим да партизан добија а лиценцу

10. Pa crnogorci su se tek sada prikljucili fibi kad su videli da uleb ne zove budicnost ni za ek a ne el

Ja ne znam sto svi predstavljaju ovo fiba-uleb kao ili-ili kad je najrealnije da svi savezi podrze fibu a odabrani klubovi od strane uleba da igraju njegova takmicenja

11. Pa crnogorci su se tek sada prikljucili fibi kad su videli da uleb ne zove budicnost ni za ek a ne el

To zbog onog nameštanja s Montepaskijem. Verujem da ne bi dozvolili Budućnosti da igra EL ni kad bi osvojili ABA.

12. Pa upravo to i govorim, crnogorci(buducnost) jedini nacin za evropu imaju preko fiba. Makedonci takodje pa ne ocekujete valjda da za dve godine rebic predvodi mzt u evrokupu?

13. Gde je prijatna atmosfera da se gleda evroliga veceras a da nije neka kladionica?

14. ovu tekmu dobijamo sigurno, nemojte se brinuti

15. CapooN

Gde je prijatna atmosfera da se gleda evroliga veceras a da nije neka kladionica?

U hali Unikaha u Unikahi.

16. Gde je prijatna atmosfera da se gleda evroliga veceras a da nije neka kladionica?

Ostrvo Kajo Giljermo(Kuba). Prijatno do jaja brt, proverena info.

17. Jesam reko da cemo jebati spanca ciganina?

18. Bok dećki! Molio bih dobar linak da i ja gledam jebanje španca ciganina.

19. Dobro je i u Hua Hinu na Tajlandu, reko mi jedan što je jebo tamo.