КК Црвена звезда

1. Koliko je juče bila fina utakmica za gledanje ako zaboravimo onih 7 minuta kada je ćopava kosovarčina bila na terenu.

2. Iz pouzdanih izvora saznajem da Lazić u slobodno vreme jebe baš dosta.

3. A pa to je drugo za to me boli kurac samo da rebic ne igra i micic sto manje

4. Čuo sam da je Simonović uz Fibu jer je Kosovo član Fibe pa bi voleo da bude medju svojima.

5. Bojim se da će Micić imati solidnu minutažu, ali za Rebrona ne brini. Neće taj videti terena.

6. E da. Ovo što Somi kaže. Simonu iskreno nije mesto u ovom timu Zvezde. Bez obzira što je proslu rešio sam skoro. Hvala njemu al bolje i da ne prodjemo dalje nego Simon da je zaslužan za to

7. Iz pouzdanog izvora znam da je Lazic kreten prepotentni i da ga je sramota sto je iz Ljubovije pa prica ljudima da je iz Loznice a u stvari je iz Ljubovije

8. Čekaj bre Mlatoni, Lazić je gostovao pre dve godine valjda u emisiji na RTS-u gde glumci, sportisti odnosno generalno javne ličnosti pričaju o svom rodnom kraju. Momak je sproveo ekipu RTS-a i novinarku uzduž i popreko Ljubovije i okoline. Da ne spominjem što je prilikom intervjua za Žurnal posle završetka prošle sezone na keca rekao da jedva čeka da zapali do Ljubovije i Drine pošto mu odlazak na more i nije neki trip. Ta njegova izjava je baš bila i u novini. Zbog toga mi se sve ovo što si napisao baš i ne uklapa.

9. Ma pusti Mlatu oće da nam unese nemire u ekipu

10. Ovo mi je rekla drugarica koja je isla s njegovim rodjenim bratom u skolu. Kaze da mu je brat ok decko a da je on kreten.

11. Ko još sluša gradske priče jaka stvar na na na

12. mozda nije uspela da jebe cobru nego samo brata fejk cobru pa je sada srdita

13. Haha, i ja sam u intervjuima shvatio da je ponosan na Ljuboviju. Čak, jedan intervjuu s njim, sećam se da je počinjao "izvinite što se nisam odmah javio, kosio sam travu u dvorištu, pa nisam odmah ni čuo telefon". Pa novinar kaže da je iznenađen što kosi travu tra la la, a ovaj "lepše je meni ovde nego na moru, ako ćete iskreno".

Malo sam parafrazirao, ali mi je baš ostalo upečatljivo.

14. Moracu onda da je pitam zasto je slagala

15. ja sam čuo da Lazić mrzi što je iz Srbije, a ne iz Ljubovije
    kao stalno govori kud nisam rođen u Americi da igram na koledžu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.