uf kako trpaš rasnog jbt, dupe si mu ispomerao vrteći u krug rasnine mali glup si, jao kako će sad da se isprima klinac ahaahahaha trlj trlj
a samo ga smaraš
Pa to bi vrv bilo lako da uopste znamo ko si, ovako si sasvim nebitna(namerno je da) uletela na temu kk crvena zvezda u dokolici poslepodneva i kapiras da ce se neko prozivati sa tobom.
Ostavite boje koje vas dele po strani prijatelji dragi, danas navijamo za srpskog sina No1eta, da pokaze imperijalistickom zapadu svu snagu pravoslavlja. Pomaze bog.
Marej vuče na one klince u osnovnoj što nisu znali sendvič pojesti, a da se ne umažu i posle i ne znaju da se obrišu pa tako hodaju po školi i gledaju mutavo.
uf kako trpaš rasnog jbt, dupe si mu ispomerao vrteći u krug rasnine mali glup si, jao kako će sad da se isprima klinac ahaahahaha trlj trlj
a samo ga smaraš
Toma zašto si došla ovde da lupaš?
Ma evo slike ustvari
http://i.imgur.com/wDIRtlF.jpg
Rasnee idi u čekaonicu zovi još nekoga reci Pseto88 me zajebava na forumu Vukajlija.com shaljivog karaktera je sajt
Toma smor romanticna, osecajna devojka/zena voli da zastiti slabije i udomljava kucice since 2013
bravo
Zudi za snaznom ali osecajnom muskom rukom da joj raspali mastu kupi cvece i razmrda ucmalost. Odjebi govnarko da ne zovem pezosa sad
čekam da mi razvalite čmar
Imaš dečka Toma i znamo ga, nije lepo. Ja te poštujem jbg vidi sa Psetom
Pa to bi vrv bilo lako da uopste znamo ko si, ovako si sasvim nebitna(namerno je da) uletela na temu kk crvena zvezda u dokolici poslepodneva i kapiras da ce se neko prozivati sa tobom.
Nemam pojma dal ima decka niti imam pojma ko je sve sto znam o njoj je da je na strani rasnina i eto
Ostavite boje koje vas dele po strani prijatelji dragi, danas navijamo za srpskog sina No1eta, da pokaze imperijalistickom zapadu svu snagu pravoslavlja. Pomaze bog.
Koje za mareja ja sam
Marej je bog, fantastican ribolovacki stajling.
Vuče malo na pecaroša
Marej vuče na one klince u osnovnoj što nisu znali sendvič pojesti, a da se ne umažu i posle i ne znaju da se obrišu pa tako hodaju po školi i gledaju mutavo.
Mislim da ću prvi put da navijam za Đovaka aukurac nek više uzme jebeni Pariz
Tipsarević mi je omiljeni teniser i naravno Ivanišević
Bozoljac je izmislio tenis za ova dva levata.
Imao je muda Bozoljac ali Tipsa je Bog
Tipsa sminker prco grofice po britaniji jebe se njemu. A Bozoljac kad stane ne znas jel vadi reket ili sikiru iz torbe.