КК Црвена звезда

1. Cini mi se 21 ili 22 bacanje za poluvreme ciganima. Jel to svetski rekord cini mi se?

2. Nije utakmica jedno poluvreme. Sačekajte kraj pa se radujte.

3. Oba posta ko da sam ja pisao.

Nego, i dalje mislim da dobijamo ovo kokain infuzijom ubrizgava se u guduru trenutno

4. e sad ce da otimaju faulovima u napadu joj gani joj...

5. Opušteno, stižemo.

јел намерно ово пишеш? пошто ако си хтео да те нашамарам успео си у замисли

6. Cini mi se 21 ili 22 bacanje za poluvreme ciganima. Jel to svetski rekord cini mi se?

Nije brt tolko je onomad bogdan sam izveo

7. Aj ostavimo ih na miru, vidite da su besni....

8. Cini mi se 21 ili 22 bacanje za poluvreme ciganima. Jel to svetski rekord cini mi se?

Ако је био фаул - мора се свирати, дал први или сто први - небитно је.

9. pamtimo bogdana ;))))

10. Ehh te uspomene :-(

11. Kvota na partizan 1,06 a ne Zvezdu 8.

Gluperde kladioničarske.

Kad nas otpišu najjači smo.

12. Znam, znam, ali 21 bacanje za poluvreme jbt... Inace bice ovde svasta jos.

13. publika nosi igrace...aj sad da vidimo

14. Bombas jesi video neku situaciju da je sviran faul a da nije bio?

Sad da je tu gazimudo pokojni ja bi mu rekao da igraju mesarsku odbranu haahah i rukomet da igraju i sta ono bi jos sto je pricao za branka i blazica

15. Vi, grobari, za tolike godine "dominacije" idalje ne znate neke stvari. Pa prve dve ove sezone ste i dobili taktikom, udri sa svih 12 igrača i isto tako kukali na broj bacanja... jbg, protiv takve igre ni Kari ne pomaže...

16. Da su hrtovi da

17. брате жалити се за свиран фаул сад у корист звезде ако је стварно био фаул је исто ко тражити пенал на дербију а да није направљен фаул у казненом који курац оћеш јел по правилима или не?

18. крајње мајмунска кошарка ал нека овим нашим пиздама буде на наук да нема опуштања после бруталног аналног секса

19. Sve sam video u zivotu, ali da navijaci Zvezde nekom pricaju o koljackoj odbrani nisam.

20. Ajde bolje gledaj kako vas stižemo umesto da sereš.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.