КК Црвена звезда

1. Sad da je tu gazimudo pokojni

Dobro me podseti, ajd nebitno dal je covek cigan il glodar, o kome god da se radi, kakav govnar moras biti da jases po forumu godinama (kao da je ovaj sajt samo za to namenjen lol) kada tvoj klub dobija i uzima trofeje, likujes i jedes govna, i posle 1 sezone bez trofeja savijes rep i odes sa sajta ko poslednji siptar jer ne mozes da istrpis prozivke? I sto je najgore nije jedini.

Stvarno strasne stvari se desavaju, kako su se drznuli da im remete rutinu uzimanja titula, zamisli molim te..I sad ovaj dodje i sere o bacanjima a Bogdanovic sutirao 217 bacanja po mecu, Dulo povlacio ekipu sa terena ako im se nije sviralo sve sto on pozeli..

2. Brt nije on otišo jer ne može da trpi prozivke nego zato što je izgubio opkladu.

3. Al da je peder - jeste xD

4. Ne pricajte uopstene bedastoce. 217 bacanja je nemoguce. Ja ovde pricam o cinjenicama, a ne proizvoljnim lupetanjima.

5. bombas= vucicpeder

6. 217 bacanja je nemoguce.

Oblio me hladan znoj od ovog, aj uzivaj

7. Ман'те се будале и приче о бацањима. Бранчило јебе!

8. Opet banancuga, ovog puta Jovic

9. Бранчило јебе!

стандардно

10. Много боља одбрана сад у 4/4.

11. Одлична утакмица.

12. ахахах вучићу педеру, вучић свиро фаул

13. xaxaxa video sam umirem

14. ео нисам био у могућности да гледам целу текму ал нису ови фаулови за џабе, гледао сам како су оне две добили и нема ту за шта да се кука

15. RS U SRCU RS RS. dzikic zna samo reci ju andrsten hahahaha

ovo je Rasni sig

16. Гу ду рааааааааааааа!

17. ГУДУРААААААААААААААААААААА

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.