Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Krv nije voda, bravo legendo jr!
како игра легенда јбт у нба одма
Što mi je žao što im Dulo nije trener da i njega trpamo.
http://image.prntscr.com/image/31e1c96ad68d4adab6797ca8ab58fe70.png
верни пратилац екипе ма у ком делу града играла
дуле да је тренер извео би екипу из хале у првој текми да не буде 31 разлике него само дваес службеним резултатом
Au Kurcubicu ostari i ti.
Bambus botina.
Da li biste mi verovali ako vam kažem da dolazi Milutinov?
Ne.
Oki.
To je info od izvora bliskog klubu pretpostavljam.
Moglo bi se reći. Takođe Cirbes i Miler idu u Makabi. Prvi za 2,3m drugi za 2.
За цирбеса и милера се зна још од марта-априла фазон. А за милутинова сам и ја чуо данас (опет, пошто је и прошле године помињан), олимпијакос је већ отписао хакима варика и строберија, верујем да ће још да режу, и онда штимац први центар и милутинов други и у пичку материну ако не доведу нешто да одудара квалитетом у рекету.
тешко нама ако штимац буде први центар
https://youtu.be/OhGSG7gn_q8
Теги ♥ ♥ ♥
MBAKWE prvi centar
Делије Север
Gledao sam sinoc tegija plakao dam od smija pogotovo na spiku o sudjenju u zadnjem minutu derbija. I sve navodi gosta da kaze da je sudjenje bilo lose kaze ovaj lik kao pa najociglednija greska sudija je nedosudjen faul na kucanju lazica a tegi<3 kao ne ne to samo zadnji minut gledamo u fazonu on je najbitniji najvise ostaje u secanju hahaha parafrazirao sam al kapirate poentu na kraju ih srbin sve zajebe i ispadne najpametniji
А јбг, ''непристрасни'' Теги.... Суђење је за финале било ужас, против обе екипе.... А тај фаул над Лазићем је довео до одузимања та два бацања за њега и онда 2 поена из следећег напада Партизана и бацање још једно....
Sudjenje je generalno bilo lose. Pri tome ne mislim da navlacenje za jedan ili drugi tim, generalno je bilo lose sa dosta gresaka i iznudjenih kompromisa.