КК Црвена звезда

1. Ево да поделим један занимљив податак са вама пријатељима драгим који се жалите на број слободних бацања које је извела Звезда у другој текми којих је било 38. :) Наиме, Пaртизaн у финaлнoј серији 2014. прoтив Звезде извеo 139 слободних бацања илити 34,75 пo утaкмици. Од тога Богдан је шутнуо 43 (10,75 по утакмици).

2. Prošle godine je Mega šutirala na jednoj utakmici 49 bacanja, Jokić 24 ili 25... i nikom ništa... Ekipe koje ne mogu fizički da isprate drugu ekipu u trčanju seku igru prekršajima... stvar prilično jasna...

3. сетимо се уједно и драгих пријатеља који су тад бројали бацања и жалили се.

4. kosovo je bilo i ostalo srpsko!!!

5. Ево да поделим један занимљив податак са вама пријатељима драгим који се жалите на број слободних бацања које је извела Звезда у другој текми којих је било 38. :) Наиме, Пaртизaн у финaлнoј серији 2014. прoтив Звезде извеo 139 слободних бацања илити 34,75 пo утaкмици. Од тога Богдан је шутнуо 43 (10,75 по утакмици).

Podseti me, jel to onda bilo kada ste podneli dostojanstveno ili onda kada je Bogdan postao strani element i ustasa i ostao do dana danasnjeg?

Od svih mana koje Srbin ima (a ima ih dosta), mislim da je kratko pamcenje najveci problem.

6. Nije taj, ja evo recimo gotivim Bogdana i nisam mu ni zamerio kad je uzeo onomad zadnji napad nubara i pao bukvalno pod košem. To je onaj Bogdan kojeg ste davili, trebao bi se sećati toga.

7. Kad pogledamo gde je sad, davljenje je bilo opravdano. Zna da je pogresio i nikad ruznu rec nije o Dulou rekao. Ni on ni njegovi.

Ali lepo je gledati kako ga branite.

8. Postao je ustaša sa svojim stavom kao zatucani navijač a ne kao reprezentativac. Solidan Dulo 2 je bio.

9. Davićemo tebe bambuse i to kurčinom srbskom, ne zagrebačkom. Dok Paltidžan bitke bije, Zvezdina se zastava bije za slobodu Srbije.

10. Nije lepo jer ispada da ga Grobari napadaju a Delije brane a to je nelol.
    Neće da kaže ružnu reč jer je gospodin verovatno, davljenje pred 20 k ljudi nelol je takođe

11. Postao je ustasa kad vam je svrsio po faci u toj finalnoj seriji. A za razliku od vasih fiksacija (cak i batina) prema sportistima i trenerima Partizana, vasi takmicari su uvek imali postovanje od strane grobara. Jebote koliki bolid moras biti da bijes, etiketiras i vredjas sportiste i trenere.

Ovde ne racunam mustafe poput Stojkovica i Gurovica. To nije nista cudno.

Uprave su nesto drugo...

12. Meni on više i nije interesamtan, pogotovo posle onoga kad je utripovao da igra američki fudbal a ne košarku.

13. Retko gulpa njuška ovaj bambus.

14. Vi retko kad da ste bez Tilmova u svojim redovima. Cak i Rasni postaje gotivan, ali uvek iskoci neki pacijent.

15. Pacijent ti ćaća.

16. okačite jutjub link kao onomad pls, pregotivna slika bila

17. Niko bogdanu nije zamerio sto nas je sam pobijedio nego sto je rekao da dzenkins igra za reprezentaciju a on nece jer mu ne sviraju faulovem. Onda je izveo brdo tih bacanja. E zato su ga neki zvali ustasa ali odlicno spinovanje, svidja mi se.

Inace, rekord valjda i dalje drzi rakocevic, ne?

Prosto je, dzikic je odlucio da pusta sut za 3 i pravi faulove da bi usporio igru, onemogucio poene iz tranzicije i zatvorio nasu unutrasnju igru jer smo tu dominantbiji i eto brdo bacanja. Tako ste nas pobedili i u aba ligi.

18. Nije spin brate. Macvan, Bogdanovic, Pavlovic, napad u Zelezniku i Marakani na igrace, Vujosevic, Dzikic...

To niko nigde ne radi.

19. Spin je jer si rekao da su ga nazivali ustasom jer nas je unistio(ili tako neki termin nisan ga zapamtio) a nazivali su ga zbog spike sa repstacijom. To sto nas je unistio(a jeste nas unistio) nema nikakve veze sa tim.(mozda i ima jbg ja nit sam ga zvao ustasom niti bih alo mislim da nema)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.