КК Црвена звезда

1. dobra tekma zaista, uživao sam u poslednje tri tekme
    pozdrav

2. svaka čast na pobjedi

3. Хвала, Макаронац, Флипсе.

4. волео бих дуле да се врати догодине, фали оног циганисања пред сваку текму и инцидената и на терену и на трибинама, јако смор серија ове године

А реално, Џиле ми чак и симпатичан, оно, господин човек, није љаксе .

5. Џиле господин, ради свој посао крајње коректно.

6. Auh, baš sam bio premro od straha dal cemo pobediti. lol

7. Ako zbog zvezde gotivite lika koji je kao direktor FMP pokrao firmu pa je nezakonito privatizovao, ukrao masine iz fabrike u Skelanima, ostetio vojsku Srbije tj Jugoslavije kad im je prodavao konzerviranu hranu za 3.5 miliona dolara, brojne mahinacije dok je bio gradonacelnik, pokrao lovu sa Kosova dok je bio koordinator i na kraju nevraćeni krediti od Agrobanke... Ovo je samo dio, ima tu i o sprezi sa zemunskim klanom i ubistvom djindjica i o tome kako je izdao KPJ pa Slobu, pa DOS a izdace i Vucica... Takav covjek je vasa "legenda"...

AHAHAHAHAHAHAHAHAH

8. Je l'zna neko kakavje to smrtni slučaj imao Kinzi za vikend?

9. zadnji put sam vidio ovoliku nezrelost oko derbija kad sam bio u 5. osnovne

10. Jel ynate da je vaso na kalemegdanu poveo "da volim crno bele"?

11. Момчиловић Никола Velika nepravda prema evropskom prvaku da mi od sledece sezone moramo kao i onaj ozalosceni fk Partizan da kupujemo igrace iz Srbije jer nemamo pare za strance... ja ne znam do kad ce da traje ovo zlo gde se sistematski unistava Partizan u svim sportovima ali svakom zlu dodje kraj pa i ovome ce valjda

lololololo

12. Mi barem slavimo titule, a neko 67 godina od poraza u finalu hahaha

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.