Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
To je ta velicina, 47 godina cekaju titule u istoj sezoni fudbal i kosarka. Mada Srbi generalno slave poraze.
A koliko ste vi godina čekali na prvu titulu u fudbalu?
Vi ste ove godine objedinili titule u pikadu i u stonom tenisu.
Osnovani 1945, prva titula 1947, ne znam sta si hteo da pitas?
Koliko ja znam 67.je prva titula.
Bombaš našo sebi ravnog za svađu XD
A nije u pravu je. Al ko ga jebe osnovani ste posle nas ahhaahha
Te godine Partizan nije ni bio prvak, to si ti kanda pomesao... a do 67 je bio prvak 5-6 puta
Gde ti vidis svadju zivota ti?
Nego jel se slavi ove godine titula u hokeju na travi?
Slavimo hokej, vaterpolo. Slavimo sto nismo menjali ime u kosarci i sto smo solidno nastupali u fudbalskoj Evropi. Imamo i mi razloga za zadovoljstvo.
U Vaterpolu ste 6. u regionalnoj ligi. Mi smo zadnji ali imamo -12 bodova jer su govna ovi iz lige.
I u košarci smo mi samo tehnički promenili ime dok smo bili u krizi. A sad smo opet ona stara Zvezda.
Da se ja pitam, spojio bih Partizan i Zvezdu u jedan tim i pokorio svet.
E vidis ovo je zdravo razmisljanje, bravo makaron masteru ^
Ne bih da se mesam u vas divan dzentlmenski razgovor ali evo nesto sa vikipedije
Partizan
Првенство СФР Југославије
Првак 5 1975/76, 1978/79, 1980/81, 1986/87, 1991/92.
Zvijezda
Првенство СФРЈ Првак 12 1946, 1947, 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1953, 1954, 1955, 1968/69, 1971/72.
edit Ni ovaj niz Zvezde tadnije normalan nit mislim da je to ikome zanimljivo da gleda
Realno, od 2000 na ovamo niste imali konkurenciju i tu tek pocinje cuvena dominacija, ali ako je to tebi normalno i prirodno da jedan klub osvoji 13 titula za redom, ako stvarno mislis da je to sve bilo bez pomoci drzave i samo zbog Dulove magije, a da su za sve to vreme igraci igrali za kikiriki ti nisi samo glup nego i veoma bezobrazan
Pa tih 13 titula su osvojili srcem!
Kakav kralj, serem se u usta svim ciganima koji su pljuvali ovog coveka.
*Miler za 2 mil u Makabiju.
http://s33.postimg.org/rvei02ym7/novica.jpg
Hahhahahahaha
Ahhahahahahahaha dajte sliku Ilić sa teglom krastavaca ahahah
Fun fact: KKCZ u ovoj sezoni ima negativan skor samo sa finalistima Evrolige i sa Darušafakom :)