КК Црвена звезда

1. To je ta velicina, 47 godina cekaju titule u istoj sezoni fudbal i kosarka. Mada Srbi generalno slave poraze.

2. A koliko ste vi godina čekali na prvu titulu u fudbalu?

3. Vi ste ove godine objedinili titule u pikadu i u stonom tenisu.

4. A koliko ste vi godina čekali na prvu titulu u fudbalu?

Osnovani 1945, prva titula 1947, ne znam sta si hteo da pitas?

5. Koliko ja znam 67.je prva titula.

6. Bombaš našo sebi ravnog za svađu XD

7. A nije u pravu je. Al ko ga jebe osnovani ste posle nas ahhaahha

8. Te godine Partizan nije ni bio prvak, to si ti kanda pomesao... a do 67 je bio prvak 5-6 puta

9. Bombaš našo sebi ravnog za svađu XD

Gde ti vidis svadju zivota ti?

10. Nego jel se slavi ove godine titula u hokeju na travi?

11. Slavimo hokej, vaterpolo. Slavimo sto nismo menjali ime u kosarci i sto smo solidno nastupali u fudbalskoj Evropi. Imamo i mi razloga za zadovoljstvo.

12. U Vaterpolu ste 6. u regionalnoj ligi. Mi smo zadnji ali imamo -12 bodova jer su govna ovi iz lige.

13. I u košarci smo mi samo tehnički promenili ime dok smo bili u krizi. A sad smo opet ona stara Zvezda.

14. Da se ja pitam, spojio bih Partizan i Zvezdu u jedan tim i pokorio svet.

15. E vidis ovo je zdravo razmisljanje, bravo makaron masteru ^

Ne bih da se mesam u vas divan dzentlmenski razgovor ali evo nesto sa vikipedije

a do 67 je bio prvak 5-6 puta

Partizan

Првенство СФР Југославије
    Првак 5 1975/76, 1978/79, 1980/81, 1986/87, 1991/92.

Zvijezda

Првенство СФРЈ Првак 12 1946, 1947, 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1953, 1954, 1955, 1968/69, 1971/72.

edit Ni ovaj niz Zvezde tadnije normalan nit mislim da je to ikome zanimljivo da gleda

Realno, od 2000 na ovamo niste imali konkurenciju i tu tek pocinje cuvena dominacija, ali ako je to tebi normalno i prirodno da jedan klub osvoji 13 titula za redom, ako stvarno mislis da je to sve bilo bez pomoci drzave i samo zbog Dulove magije, a da su za sve to vreme igraci igrali za kikiriki ti nisi samo glup nego i veoma bezobrazan

16. Pa tih 13 titula su osvojili srcem!

17. Oni su moji protivnici, nisu moji neprijatelji. Oni misle isto meni što i ja njima. Siguran sam da bi bilo isto da je bilo drugačije. To je normalno, nisam ni razmišljao o tome“, rekao je Džikić.

Kakav kralj, serem se u usta svim ciganima koji su pljuvali ovog coveka.

*Miler za 2 mil u Makabiju.

18. Ahhahahahahahaha dajte sliku Ilić sa teglom krastavaca ahahah

19. Fun fact: KKCZ u ovoj sezoni ima negativan skor samo sa finalistima Evrolige i sa Darušafakom :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.