КК Црвена звезда

1. @beni to je verovatno onaj lik s fejsa što je naložio Rasnog da dolazi Harodyng migrirao na tviter

2. Hahahaha čega se seti. Eh, zapitam se tako ponekad....kako li mu ide prodaja stone island prišivača...

3. Haha ko je ovo sa legendom?

4. Pseto brate, naš novi centar. Xd

5. Hajah ne kapiram al ok bolesna je slika ;)

Edit ocu reci ne kapiram foru al sig to nije pseto

6. Koliko bih voleo onu opciju da necije postove ne vidim

Imam neki osecaj da danas popodne stize nesto garavo, bio danas na aerodromu cekao nekog lika i ide neki ogromni crnac doslo mi da ga pitam jel dosao u zvezda srbija belgrade cevapi sarma kako si brate red star

7. Тунџи Авоџоби?

8. Koliko bih voleo onu opciju da necije postove ne vidim

+1

Svejedno za nečije postove (koje bih voleo da ne vidim) o utakmicama i igračima zvezde imam utisak da su toliko generički, kao da sam ih već pročitao na komentarima neke vesti na b92/blicu, što kapiram da i nije daleko od istine. I uvek tako, kao da ode i pročita negde nešto o događaju, pa onda ovde prenosi.

9. imate u podešavanjima za prvih 150 u definicijama da podesite ignore za određene članove

10. E coa al sto je napisao sas umesto san antonio hahaha kao on zna te skracenice i to video jadnik od ovih na temi nba sto prate pa kao i on zna jer se bas onako sasvim solidno razume u kosarku

11. Hahah, nisam video to za sas, verovatno je i to pročitao na komentarima b92 pa prenosi. xd

12. Xexe sigurno tako pa nekako

More marš u pičku materinu gnjido ljigava.

13. Gde se pronalaziš, kulenko, šta ti sad smeta? Ko te je dirao, ko te pominje, reci svom Đepetu? :(

Idi pređi stotine kilometara danas po Nišu, nemaš ti vremena za ovo.

Ako je to pičkaranje sve što imaš od argumenata, onda mi nemamo o čemu da pričamo.

14. gledam nešto po tviteru piše neki lik, parafaziram - verovatno već svi znate, ali poslednja dva pojačanja će biti mbakve i nejt vejters i kao potpisuju sledeće nedelje. i onda mu neki lik piše podtvit tipa - ne verujem da će mbakve, ali vejters bi trebalo

Evo i ja gledam nešto po tviteru, Davor Ristović zapratio Voltersa hm hm hm

15. da da, evo i ja sad video. pa dobro, dobro je pojačanje. da vidimo još tog centra

jebemo galatu lagano u petak, veze nemaju

16. Galata ce vas jebati snazno obrezanim kurcem u ciganski kolutic, ne poredite ih sa CSKA, Rusi su druga planeta, vi ostali se poredjajte, ali iz Istanbula ne nosite bodove ili zivu glavu

17. Bezi bombas u picku materinu idi prati ligu sampiona (necega)

A vas dvojica, oce taj volters da potpisuje ili sta koji kurac?

18. Previse nam je bela ekipa, mora tu coko moko neki da legne, ali da bude crn, kao neki Sudanac.

EDIT: Liga sampiona iz 2007.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.