КК Црвена звезда

1. Nisam citao sta je gonzo pisao. Ma koje variranje ljudi ne dolaze vec duze vreme, kad plate nema ona ne varira, necemo se lagati ;)

2. Да ја нисам отворио тему, можда Бомбас, Џони, Газимудо и екипа ни дан данас не би пратили кошарку.

3. Da li su ti ikad rekli hvala? Zelim da verujem da su stigli da zahvale pre nego su zauvek otisli.

4. stec je profesor nikolic

5. Да ја нисам отворио тему, можда Бомбас, Џони, Газимудо и екипа ни дан данас не би пратили кошарку.

Шта ли су пратили тих скоро годину дана до отварања њихове КК теме?

6. Ocigledno ne temu KK Zvezda, hahaha

7. ne znam sta mi je veceras, bukvalno silujem

8. ti u svojoj glavi silujes kao sto nikola u svojoj glavi nije pedofil

9. хахаха изгорео лик

10. strasno, jebem rukama i kurcem

11. Posete variraju, sta sad..Mozda bas neko od nas napusti sajt za neko vreme, panta rei, sve tece, zar niste citali

12. Aahahah a ja se još ponadao da je nešto smisleno :)

13. Složićemo se da je poseta na ovom forumu pre oko 5 godina bila barem duplo veća nego sada, što govori da je i broj zainteresovanih cigana za ovu temu bio isto tako duplo veći.

Ako uporedimo taj verovatno ispravan podatak sa činjenicom da je ova tema u periodu od 2 godine (2011-2013) imala 53 stranice teksta, dok je u istom periodu od 2 godine (2014-2016) imala otprilike 1080 stranica (iliti otprilike 21 put više), zaključićemo da vam poštovani autore Gonzo preostaje samo da nežnim peškirom satkanim od neoborive istine obrišete spermu sa uglova usana.

Uuuu brate Bombase, nemoj toliko bas da me jebeš mogao bi da se ukočiš. Ko priča o sajtu dečko, govorim ti o rl, pošto su groboši u nekom fazonu kao Cigani nisu pratili Zvezdu, kurac palac. Jebote sajt, nije ti život na sajtu.
    A i na sajtu ste nesposobniji od cigana, niste se setili da otvorite temu o klubu dok niste videli Stevana. Te silne strane postova koja si nabrojao su upravo i grobari nadrkali u dobroj meri, pošto ste naprasno počeli da posećujete temu i postujete na njoj.

14. Koja glupost. Pa normalno je da ako klub igra u više takmičenja, tj postiže rezultate, da će biti i više praćen.

Sećam se kad je Partizan igrao EL, stranice na vašoj temi su se samo štancovale.

Sada, iako igrate krvono takmičenje, po nekoliko dana vam niko ne postuje na stranici.

15. Sta je tilmo jel prdi zena pa si se ustao

16. Picka ti materina sad si nasao da ga branis a kad su ga mesec dana torturisali ja sam sve na ledjima sam nosio. Pickice malena usro si se bohora kad su ga useravali ,haha bohor mirotocivi autoritet pseto celavi isto velika glava sta god kaze mora da se slusa. Kosmopolizi da ne pricam sto lize cmarinu zato je povlascen u odabiru definicija dok ostatak sajta mora vredno da se userava od posla da bi mu se nesto odabralo primitivac obican koji misli da ima svo znanje ovog sveta ako zna ove najobicnije teme oko prasetine rakije da jebe i vozi dobar automobil ali sve je to jednostavno,nije nista posebno treba pricati o bogu naprimer, da li postoji ili ne to su za mene inteligentne teme za pricanje.

17. Sa makabijem i realom u pioniru.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.