U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Raško Katić ahahahahahahahaha
Jesi kupio kartu @ČičaDraža xD
oce neko u vip lozu?
Keselj i Rasko braca igraju krovno takmicenje, jos imaju sanse da nastave borbu za prvaka Evrope.
E PS ako budeš prekosutra u Pioniru nemoj ići po kokice između prve i druge četvrtine nego navijaj za mene dok šutiram bacanja za potpisan dres.
Sredio Ninković xD
idem sigurno samo ne znam dal cu biti u lozi, na sipci ili u dubokoj ilegali xd javicu ti se ako budes sutirao lepi probacu da pogodim koji si posto je jedina slika tebe bila ona gde se vide dzongavi prsti na nogama
hahah važi brt, mahaću ka loži i crveni džemper nosiću.
преко кошуље надам се
иначе си пичка
Jel baka isplela
Naravno druže, mora se biti trendi kad se prati Evroliga @Marko
Lool svaka tebi cast brt ja se ne bi eksponirao da je dzordan potpisao taj dres. Pretpostavljam da ce te ovo poprilicno uveseliti imajuci u vidu da si poslednji put priliku da iskoristis neku akciju uprave imao pre 5 godina kada se delio cips i sokovi pre kvalifikacione utakmice sa venspilsom. Posto nisam siguran da invalid poput tebe moze da pobedi u borbi sa 20 nadrogiranih sabana za majice koja su se pucale iz pistolja na 50. rodjendan marakane
džabe pišeš, ne čitam kad vidim da si ti postovao jbg
Ne citas samo odgovaras
Loool noob
Prosečna srbendo, što naš narod kaže, jebem ti majku u pičku
Inace Zvezdu u privatnom takmicenju gleda ubedljivo najmanji broj ljudi kad gostuju od svih timova.
Ok, resena misterija, bombas je simonović.
https://s29.postimg.org/8tej9smav/Screenshot_2016_12_14_16_10_34.png
Hiljade navijača Spirou Charleoua ceka da im paća dodje u goste.
http://images3.kurir.rs/slika-w640/nebojsa-covic-mladan-silobad-dusan-ivkovic-bora-stankovic-foto-kurir-sport-1481806808-1058639.jpg
Ко је ишао у кафану нек иде у ћорку, ми у Партизану за струју немамо