Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dobro bombas neka odmori malo, aj pusti nas bar 2 dana sa tom retorikom da uzivamo u ovim minornim uspesima, i kkp je bio do 90tih nebitan pa sta cemo sad, cisto malo da predahnemo, dodji da bacimo neki sah, porazgovaramo o filmovima itd
Idi uzmi koregu za protezu i promeni pelene za odrasle pa onda dodji na temu da pljuješ i sereš.
Ok izvinjavam se, ipak moram da vam otvorim oci sa tim spinovima da je Partizan nebitan do 90-ih ili jos popularnije 2000-ih.
70-ih i 80-ih je Partizan osvojio tri kupa Koraca, nastupio na final fouru Kupa Sampiona, osvajao domace trofeje pod trenerskom palicom Zeravice i Dude Ivkovica, iznedrio verovatno tri najbolja exyu igraca uz Drazena - Kicanovica, Dalipagica i Divca, dao prva dva igraca exyu u NBA ligu.
Jedina nebitna stvar u evropskoj kosarci do dan danas je ekipa poznata po titulama sa brodskog poda i astroturfa. Lijep pozdrav.
koga boli kurac
I to sto kazes, poy.
Nisam ništa pročitao AHAHAHAH
http://www.mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/item/16651-rebic-presao-u-megu
коначно је видео да му овде нема 'леба.
паметно, и симанић треба исто да уради, да ослобађамо места за преплаћене црнчуге.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1611607072186447&id=175370065810162
Ne vidim ovo kao neko iznenadjenje, senzacija bi bila da neki ciganski igrac slusa I fought the law recimo. Prema svecu i tropar.
Odoh kilu govana da istovarim na paćinu temu.
Rasni klošaru pitao sam te šta je vaneku ne znaš, haha kakav si mi ti navijač zato je zvezda tu gde jeste, a nekad je bila šampion evrope!
Vaneku to onaj skok na jednoj nozi i bacanje lopte preko glave?
Eto još jedan dokaz da onaj laže što nam je poturio zlojavu, ne znam šta je on kaže neki navijački rekvizit, a ako ti ne znaš onda realno ne postoji nego je on izmislio nešto kao.
A to je horuk.
Horuk = Vaneku ?
I horuk je neko vezanje kose nešto nemoj da me zajebavaš, nisam ja juče sišao s šipke!
Horuk je.
H oruk. To je kad muslimani dizu nesto tesko
Hor Uk, to je ukrajinski hor!
Mislis velikobritanski? Xddd
Horuk jebeni
Срећна ортопедија свима који славе!