КК Црвена звезда

1. Dobro bombas neka odmori malo, aj pusti nas bar 2 dana sa tom retorikom da uzivamo u ovim minornim uspesima, i kkp je bio do 90tih nebitan pa sta cemo sad, cisto malo da predahnemo, dodji da bacimo neki sah, porazgovaramo o filmovima itd

2. Idi uzmi koregu za protezu i promeni pelene za odrasle pa onda dodji na temu da pljuješ i sereš.

3. Ok izvinjavam se, ipak moram da vam otvorim oci sa tim spinovima da je Partizan nebitan do 90-ih ili jos popularnije 2000-ih.

70-ih i 80-ih je Partizan osvojio tri kupa Koraca, nastupio na final fouru Kupa Sampiona, osvajao domace trofeje pod trenerskom palicom Zeravice i Dude Ivkovica, iznedrio verovatno tri najbolja exyu igraca uz Drazena - Kicanovica, Dalipagica i Divca, dao prva dva igraca exyu u NBA ligu.

Jedina nebitna stvar u evropskoj kosarci do dan danas je ekipa poznata po titulama sa brodskog poda i astroturfa. Lijep pozdrav.

4. I to sto kazes, poy.

5. Nisam ništa pročitao AHAHAHAH

6. http://www.mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/item/16651-rebic-presao-u-megu

коначно је видео да му овде нема 'леба.
    паметно, и симанић треба исто да уради, да ослобађамо места за преплаћене црнчуге.

7. Ne vidim ovo kao neko iznenadjenje, senzacija bi bila da neki ciganski igrac slusa I fought the law recimo. Prema svecu i tropar.

8. Odoh kilu govana da istovarim na paćinu temu.

9. Rasni klošaru pitao sam te šta je vaneku ne znaš, haha kakav si mi ti navijač zato je zvezda tu gde jeste, a nekad je bila šampion evrope!

10. Vaneku to onaj skok na jednoj nozi i bacanje lopte preko glave?

11. Eto još jedan dokaz da onaj laže što nam je poturio zlojavu, ne znam šta je on kaže neki navijački rekvizit, a ako ti ne znaš onda realno ne postoji nego je on izmislio nešto kao.

12. Horuk = Vaneku ?

I horuk je neko vezanje kose nešto nemoj da me zajebavaš, nisam ja juče sišao s šipke!

13. H oruk. To je kad muslimani dizu nesto tesko

14. Hor Uk, to je ukrajinski hor!

15. Mislis velikobritanski? Xddd

16. Grčki šampion ima ozbiljnih kadrovskih problema pred duel sa Crvenom zvezdom mt:s pošto se nakon Danijela Heketa povredio i Jorgos Printezis, ali i prva zvezda ekipe - VASILIS SPANULIS!

Срећна ортопедија свима који славе!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.