КК Црвена звезда

1. Dušane de vam je kombi?

2. Rasni huligančino šta je vaneku?

3. Jedrilice brate ja sam prvi na ovoj temi još prije nego je počela sezona rekao da je ovaj tim (znači prije nego je doša Volters koji se ispostavio kao sasvim solidno pojačanje ali ne neki sad brutalac nenormalni) za između 12og i 10og mjesta kad gledaš ovako na papiru (i kad još ne znaš kakvu će sezonu Simon da ima :D) ali sad mi se čini da plejof može da se dostigne... znači ne ono da se ojebe da se preteknu svi živi sem CSKA i Fenera ali da se provuče kao #7/#8 je moguće.

Plus druga polusezona će biti lakša jer će tad neki osigurati prolaz a pritom imati i težak raspored kod kuće.. a zvezda će za to vrijeme da jebe karpoša i krku sa pubertetlijama sa klupe

4. Jedrilice brate

Ne znam zašto i kako sam ovo napisao majke mi...

5. E ako Čeda kaže onda je to tako. Nema razloga da mu ne verujemo.

6. http://www.eurohoops.net/featured/364244/maccabi-tel-aviv-fire-rami-hadar

Koštasmo ćelavog glave...

Ovo im je druga promena trenera ove sezone, namenjaće se oni trenera izgleda još.

Mada ne znam ko je lud da sad uzme ovu bandu jebenu, jebeš ti ekipu kojoj trebaju tri lopte i jedno 60 minuta da traje svaka utakmica, da ako se naigraju. Vims, gaudlok, smit, divlja i rad, kad se vrati miler... Ma daj. Preterano. Da su samo dvojica divljaka, pa se to i poveže nekako, ovako je mnogo.

7. E čestitke na pobedi, ovo je zaista bilo prelepo odigrano, pogotovo odbrana.

Elem, ako ovako nastave, ovaj Makabi s ovim imenima, biće srećan da završi na 13. mestu

8. Jao kakva tekma, pa Hitler je ljubomoran kolko smo ubili Jevreje!

9. Los je trener radonja, da.

10. I simon je copava kosovarcina, da.

11. I volters je novi mekel, da.

12. To će biti posle tekme sa olimpijakosom ako nas oderu..

13. Ma nama fali jos jedan visoki da radonja moze puno da rotira i eto ga top8

14. Ne lozi se, pobedili Makabi koji se raspada trenutno zbog svadje u timu. Valjda ste naucili za 20-30 godina patnje toliko da izbegnete bolna otreznjenja.

15. 30 godina patnje?

16. Pa manje vise od pocetka devedesetih ste minoran faktor u Evropi u svim sportovima

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.