КК Црвена звезда

1. Evroliga čini poslednju uslugu Čoviću pre nego što ga giljotiniraju ovde zbog ubistva Zorana našeg.

2. намештају легенду да би премијеров брат преузео клуб

3. Пабло Ласо увек је Радоњи муда пасо хјохјохјохјо

4. Djenka je car brate. Ja po ko zna koji put kazem, on i kad za cijelu tekmu nista ne ubaci mnogo doprinese prisustvom na parketu. Pozrtvovan je i trudi se jebeno, a stranac. To treba ispostovati i minutima

Gudura sa druge strane ima pravo da divlja donekle zbog pozicije na kojoj igra.. ali Volters jbg ne djeluje mi kao da mnogo razigrava igrace a to mu je realno u opisu radnog mjesta (plejmejker)... stalno neki prodori jebeni.. pa daj brate da si crnja sa brzom bradicom i edgar davids cvidzama pa da shvatim.. ali sa onom telecom frizuricom.. ne mogu...

Mada dobar mi djeluje haha samo i dalje mislim (a to sam reka i prije nego je prvu odigrao) da je previse bijelac za nas

5. Биће он одличан, само још мало да уђе у штос.

6. Hahah konferencija, radonja reko izgubili smo neke lopte a kad ovaj prevodio vi lost sam bols..ovaj nas papak od trenera prsnuo u smeh aahahahahhaha pa jebemti.

7. Thumb medium www
    Shomy23

Nemoj neko da mi je rekao reč za kosovarčinu glupu dok ga budem prozivao.

8. hahah 3/7 trojke, pa to ni 50% nije...

9. Bombaš na infuziji.

10. Маркo

јовић за две класе бољи играч од свих осталих осим од гудуре, од њега је бољи за пола класе

Па морао би сам да носи тим онда. Јовић онако у глобалу вероватно јесте наш најбољи играч, али у овој сезони је прилично неконстантан. Имао је неких партија где је баш мало добрих ствари урадио, у неким мечевима никакву игру нисмо имали због лоших партија њега и Волтерса. Али то је океј, јебига, није он баш Љуљ. Само што не може Симон онда бити једини кривац за неки пораз, јер је тог дана шутирао 1/5 тројке.

КОСОВАЦ нам је убедљиво најбољи играч ове сезоне, какве везе има то са претходним маднатом у Звезди. Тад је играо очајно и нико сад не сере да смо знали да је способан за ово, ниси лицемер ако се порадујеш мало, лик је једноставно премашио сва очекивања.

11. Opala, čestitke na pobedi. Samo nakon Barselone, Makabija i Reala, treba vas jebati ako ispadnete zbog recimo Žalgirisa....

12. Simon je dozivotni kapiten kkcz daje trojke igra odbranu probija i krade pehare nadjite jos jednog takvog ja evo ne znam kosovac bog

13. Elem JEBI KARAJ PRDI KO SE NIJE NAPIO MAGARAC BIO

14. Кратка историја Марка Симоновића у КК Црвена звезда:

KOSOVAR (prvi mandat)
    О
    С
    О
    В
    А
    Ц
    (други мандат)

15. Simon dobio najvise utakmica, a najkonzisteniji je Kuzmić... Mada opet Simonov uspijeh najvise zavisi od toga je l ga hoce ili ne s obzirom da forsira trojke, tako da je tu opet tesko goviriti o konzistentnosti igraca

16. I da sto kaze pseto Simon odlican u odbrani. I to je narocito opasan kad ga oce sut pa onda se naprzi i krene da grize i u odbrani ka lud

17. Pogledajte poene igraca utakmicama u kojima smo pobedili pa posle u porazima. Jasno je da jak simon jaka zvezda

18. dajte ljudi, nemojmo se zajebavati...

19. Pederu bre kosovski imas pvt jebemu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.