Мислио сам због тога што би били баш убедљиво први да су ово добили, и онда два дана пред Нову годину долазе на меч са екипом коју не сматрају за равноправног противника - ценим да би све то заједно резултирало једним доста опуштенијим приступом мечу. Не би се много потресли у случају пораза. Далеко од тога да им и сад гори под ногама, али мислим да ће с више мотива ући у меч него у случају да су добили ово.
Ja moram da se izjadam, u drustvu vise za kafanskim stolom ne pljujem Simona vec ga hvalim iako se realno ne razumem u kosarku, ja sam svoju gresku uocio i okajao grehe, tko jos ima sumnje nek uradi isto laknuce mu.
oce li ta negro bombona na centarskoj poziciji dolaziti vise
A i CSKA ako dobijemo to je zato što nikad nisu bili slabiji, evo pukli su od Fenera koji isto nikad nije bio slabiji u inače nikad slabijem privatnom turniru.
Scousere ja mislim da je crnja koji je najavljen da dolazi zapravo skocna cetvorka.. ali mozda moze da igra i peticu sta znam.. ali svakako ne moze prije pocetka druge polisezone da zaigra jer prelazi iz drugog evroligaskog tima
Pseto ne simon.
Cekaj jbg ne vidim to ne sija
Poslao sam ti opet.
CZ>Real>Okc
неша илић јебе волтерса, сигурна информација
Slabo to radi, volters igra ko nedojeban.
Ako CSKA dobije ovo, mislim da imamo pristojnu šansu da dobijemo sledeće nedelje.
Tijesno je doduse... bili su se fino odlijepili sad na jedan posked.
Ali i ja mislim dw ce ih ovo u slucaju pobjede bas psihicki istrositi
Мислио сам због тога што би били баш убедљиво први да су ово добили, и онда два дана пред Нову годину долазе на меч са екипом коју не сматрају за равноправног противника - ценим да би све то заједно резултирало једним доста опуштенијим приступом мечу. Не би се много потресли у случају пораза. Далеко од тога да им и сад гори под ногама, али мислим да ће с више мотива ући у меч него у случају да су добили ово.
Pa da brate. Umor + '' lolo samo jedan poraz idemo da se napijemo ka stoka pred ove nubove '' bi nam bas pojacalo sanse...
Ovako ce sad imati neki pritisak da pobjede jer je za sampiona velika stvar da izgubi 2 zaredom
Šta kakve veze ima, iskreno možete da dobijete CSKA u BG-u i ovako i onako, rekoh možete bilo koju ekipu u BG-u da dobijete.
Brt odvesce ih teo u klabing vamo oko ng sve grmi i prsti igrace ko kurac xd
sve je to lepo ali KO JE UBIO ZORANA ZASTO NE DISKUTUJETE
Bombas ima ekskluzivu nad zoranovim ubojstvom. Platio autorska prava jbg.
Ma tesko bi ih Djoto dobili i da decanski monasi ucestvuju u nadglasavanju himne EL.. ali nista nije nemoguce
Ja moram da se izjadam, u drustvu vise za kafanskim stolom ne pljujem Simona vec ga hvalim iako se realno ne razumem u kosarku, ja sam svoju gresku uocio i okajao grehe, tko jos ima sumnje nek uradi isto laknuce mu.
oce li ta negro bombona na centarskoj poziciji dolaziti vise
A i CSKA ako dobijemo to je zato što nikad nisu bili slabiji, evo pukli su od Fenera koji isto nikad nije bio slabiji u inače nikad slabijem privatnom turniru.
Koliko je jeziv taj Zvezdan
Scousere ja mislim da je crnja koji je najavljen da dolazi zapravo skocna cetvorka.. ali mozda moze da igra i peticu sta znam.. ali svakako ne moze prije pocetka druge polisezone da zaigra jer prelazi iz drugog evroligaskog tima