КК Црвена звезда

1. какви бедници, мисле сад стиго нас цска на 7 разлике јбт какви јадници играчи како дозвољавају да воде против цска само 7 разлике

2. готово, усрали се ови већ, бар 20 разлике на крају

3. Brate kako moze da se cuje skripa patika a 20k ljudi u areni pa jebem ti. Znači moramo da vodimo 20+ konstantno da bi ovi naši navijali, pa jebemti.

4. A to je kao nesto novo kad se igra u areni?
    Uostalom koga boli za navijanje ionako je to sve polusvet

5. Zabraniti igračima da nose nove patike

6. Uostalom koga boli za navijanje ionako je to sve polusvet

у праву си

7. Ne znam jel si sarkastican al meni se odavno povraca od te spike o navijacima

8. овај митровић је постао таква курчина од играча да је као симон пре него што је почело да га сере

9. MARKO NAJBOLJEM ÍGRAČU EL MOŽEŠ DA NAPUMPAŠ JAJA DA POLUDI NJEGOVA FAMILIJA

10. Mitrović je tolko izbubio samopouzdanje da je gori od žajka kad je prvi put išao na okupljanje.

11. Ovo da je dao pa ja ne znam

12. Ne moguce je sve ovo, njemu su radili neko sranje, genetski inzenjering, zracenja haarp ne znam pije krv ili jede placentu ko supermen u south parku totalno je lud covek

13. хаха ал какве пичке напалили се сви урлају звезда о и маши црнац тројку одмах мук па јебо вам кер мајку е реко сам нећу више да причам о томе нервирам се

14. HEJ HEJ CRVENA ZVEZDO POBEDI SVOGA PROTIVNIKA NAPRED NAPRED URA URA URA

15. Šminkerska govna od navijača. Pet ljudi mi je na fejsu izašlo sa selfijima sa tekme sa sve košuljicama majku im jebem.

Mislim, neka, svako moze da radi sta hoće, al nemoj da se pale kako smo vrhunski navijači, pa najbolji smo u evropi, pa to vatrena atmosfera...go kurac.

16. Nego, kakava odbrana jbt i to protiv ovih vanzemaljaca iz cska, nerelano doista, samo da izdrze do kraja.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.