КК Црвена звезда

1. Uh dobro je, odbijen ovaj nalet

2. па мајку му јебем у пичку неспособну ај терај га црногорчино на туширање и кући

3. Koji su transfer ove idea reklame

4. Uh dobro je, odbijen ovaj nalet

Hahah kao kad igraš Chicken invaders pa ubiješ onu veliku kokošku

5. E grobari, ajde idite gledajte onu vašu cipiripi ligu
    A ne, izvinite, ne igrate ni cipiripi ligu ove godine, onda ostanite jbg

6. Prebacio sam na oli-fener a naše pratim samo rezultat, nemam ja živaca za ovo, mator sam čovijek.

7. Simon ljudina teo faul na sebe

8. Cupavo je i neizvesno, toliko da zapata cvrsto drzi u znojavoj ruci 50din i sve cupka u mestu od nervoze da uplati u igraonici jedno 15-20min ne bi li prosipao kvalitetne prozivke posle

9. A ionako će da se skupe ovde ko lešinari ako cska pobedi i onda da prozivaju aaa kakvi ste slepci dobio vas cska iako ste vodili celu utakmicu, a mi malo pre gusto pobedili spirou šarloa, kakvi smo carevi

10. Ajmo neki koš jebemumater ajmo bilo ko

11. Goool samo
    Goooool
    Zivot daaajee a ne ta..

12. Au brate, dva puta ostaju protiv sporijeg igrača i šutem preko ruke završavaju akciju, nemere tako

13. Olimpijakos uništava fener cisto da vam javim.

14. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tako je ćopava kosovarčino, tako jeeeeeeeee

15. MARKO NAJVEĆI GOWNAR NAVIJAČ ZVIJEZDE OD VREMENA

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.