КК Црвена звезда

1. Mada sad čitam, ludak Kvinsi Miler i ovaj sa sindromom su i prošle godine napravili foru sa potpisivanjem ugovora.

2. Pa ni Embid nije igrao dvije godine pa eno, uz KATa, Jokica i Porzingisa najbolji mladi igrac u NBA. Cijelu ekipu oko njega prave a imao dvije ili tri operacije na stopalu zbog kojih mu do ove godine nije bilo dozvoljeno ni da trenira kondiciono.

Od Austina se svakako ne očekuje da bude kao Embid, jer je njegova bolest zajebanija sto puta od sjebavanja nekih koscica u Embidovom stopalu, plus je i stariji, ali meni djeluje kao vrijedan i uporan momak, tako da ce se vjerovatno truditi da zasluzi mjesto u Zvezdi.

I da, atleticizam je precijenjen.. ali neke fizikalije su svakako plus (npr dobar raspon i visina sto ovaj itekako ima)

3. Ma ja mislim da nas jebu on i Miler. Pa da je potpisao valjda bi to zvanicno objavili i naši.

4. Jedno je sigurno, karaće glodare.

5. Ako je ispala nekom treba polomiti noge

6. Ma kakva ispala, sve je zvanično.

7. Definitivno dolazi.

Al mi nekako mrsko sve ovo, te slep, te ima onaj sindrom gde mu nešto mišići i hrskavice nisu u redu, pa srce može da mu strada.

Ne znam, drago mi je da dečko dobije šansu, ali nekako sve ovo ne ide.

8. Thilmo brt, mišići su mu okej, problem je u vezivnom tkivu nešto. Uz to, ovo što on ima je sindrom, a ne bolest u klasičnom smislu, jer simptomi jako variraju od pojedinca do pojedinca, a ljekari su ustanovili da su njegovi simptomi isuviše blagi da bi profesionalno bavljenje košarkom uticalo loše na njegovo zdravlje.

Od ovih poznatijih atleta, znam npr da LeMarkus Olrdiž isto ima problema sa srcem, i da se isto radi o nekom sindromu zbog kog je imao operacije i mora da se prdiržava nekih sranja, pa ga eno odličan igrač... a uvijek mu se mogu javiti nove komplikacije (a već se dešavalo) zbog kojih će opet morati na operaciju.

To što je slijep na jedno oko... pa jebi ga brate, to se znalo i prije nego je otpao sa drafta, pa je opet bio projektovan u prvoj rundi... a zna se koliko NBA timovi precijenjuju fizičke sposobnosti (toliko da nekad draftuju više igrača na istoj poziciji koja im je već prebukirana, čisto jer "imaju potencijala"). Da je sa svojom statistikom imao normalan vid moguće da bi bio i pri samom vrhu... mislim kad je jebeni Dragan Bender sa ukupno 15 poena i 10 skokova u sedam utakmicama evrolige zaslužio da bude #4 pick samo na osnovu toga što je visok 2.16 sa 18 godina... onda baš ne znam zašto ovaj lik ne bi mogao biti top 10 pick sa, sudeći po onome iz ovih klipova, sasvim solidnim fizikalijama i šutom (čak ima i distancu za 3 poena).

Znači ako bi bio dobar za NBA, sigurno bi bio dobar i kod nas. Zdravlje mu najvjrv neće praviti problem na osnovu ovoga što kažu ljekari, tako da će mu uspjeh najviše zavisti od toga hoće li se moći prilagoditi igri kod nas i vratiti se u formu nakon 2 godine pauze (a ne bi blo ni prvi ni posljenji put da to neko uradi)

Dajte malo optimizma jebo te. Već smo totalni autsajderi pa dominiramo, a ovaj lik kao autsajder bi baš došao kao šlag na tortu, kad bi sljedeće sezone došli do F4. Jebo te, rasturimo četiri utakmice zaredom i već smo u fazonu "dovedite nekog provjerenog 20/10 igrača". Koji kurac?

9. Ček nije mi jasno pričate o ovom Izaji Ostinu ili kako god? Zar on nije potpisao za FMP sad?

10. Potpisao za Zvezdu ali ide na pozajmicu u FMP.

Tamo će vjrv da ga testiraju malo plus da mu daju prostora da se vrati u formu i privikne na našu igru... a i neće imati ogroman pritisak kao kad bi igrao u Zvezdi odma.

11. Jesi ti Bombaš svjestan da je ovaj igrač nuđen i Partizanu ali ga nijeste uzeli?

Da je došao kod vas bi li sad kačio te slike i pisao "dovodimo mongoloida" kao što si radio prije par strana... Baš si prejadan ako se sa ovim sprdaš, a poslije ćeš da dođeš da nam morališeš kad uzmemo da zajebavamo nekoga.

12. Ćiro Imobile
    Potpisao za Zvezdu ali ide na pozajmicu u FMP.

Tamo će vjrv da ga testiraju malo plus da mu daju prostora da se vrati u formu i privikne na našu igru... a i neće imati ogroman pritisak kao kad bi igrao u Zvezdi odma.

pre 4 minuta

Aha, tako nešto sam i pretpostavljao, hvala brt.

P.S. Ovaj da je ostao u NBA/tj uspeo da zaigra tamo sigurno bi igrao u Portland Trail Blazers-ima hahahaha kapirate pošto su oni poznati kao tim sa igračima koji su skloni povredama/bolestima/anomalijama zbog kojih često relativno rano završavaju karijere.

13. Jesi ti Bombaš svjestan da je ovaj igrač nuđen i Partizanu ali ga nijeste uzeli?

Ovo si rekao kao da smo neke budale, ustvari...

14. Nijesam rekao da je obavezno dobar potez što ga je potpisala Zvezda, ali kako shvatam vi ga nijeste uzeli samo zato što ga trenutno nijeste mogli uglaviti u ekipu (tako je bar priča po nekim forumima kako vidim), pa ste ga mogli tek od sljedeće sezone uzeti.

Opet, 99% sam siguran da je lik potpisao za vas, da bi nam sad pričao "pogledajte ovo! Mi smo ekipa autsajdera koja će od ovog lika napraviti pravog šampiona! Zna on gdje treba da dođe, njegovo srce je možda slabo ali Partizanovo će da kuca i za njega i za sve nas koji navijamo!!!11" ili takvu neku patetiku...

15. Ovaj me po konstituciji tela i faci podseća mnogo već na jednog lika koji je pre 3-4-5 godina igrao u Parizanu. Dru Gordon inače brat stariji Arona Gordona iz Orlando Medžiksa što je prošle sezone bio na all star slam dunk contest-u.

16. Sigurnost 99% je majka svih zajeba.

17. Sigurnost 99% je majka svih zajeba.

Sad bih naisao nešto o prijevremenoj ejakulaciji, ali ne bih da pribjegavam tim seljačkim prozivkama

18. jao da da vrh fora

evo jedan solidan forum za slicne stvari

https://www.stormfront.org/forum/f43/

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.