КК Црвена звезда

1. Daj nemojte se ložiti na bombaševe prozivke. On čovek navija za ekipu koja igra egal mečeve sa karpoš sokolijem, a vaš tim melje najače evropske ekipe sa 15+. Budite gospoda.

2. http://www.amotherthing.com/wp-content/uploads/2015/08/pirate.jpg

kontate skečinu, Ostin ima problema sa očima pa nosi povez xDDDDD

3. Još nije ni originalan mučenik. Bila već fora sa tom slikom na retardizmu ima više od deset dana.

4. Kockanje sa ovim igračem je takvo da nemamo kao klub šta da izgubimo. Ako ne bude imao zdravlje onda se povlači iz košarke ako bude sve ok onda će preći kod nas.

5. Нешт ми слабашан Томпсон дјелује...

6. Ima li na yt prenos. Ne mog da nadjem nesto.

7. Dajte bre ocu da gledam crnjo kako igra jebemu.

8. Овде је мало боља слика и наша је Арена.
    http://ifirstrow.eu/watch/499690/1/watch-mega-leks-vs-crvena-zvezda-mts.html

9. Hvala Stevane, nasao sam neki link, dobro radi. Ako neko hoce postavicu ovde.

10. Što Miško ne izmalteriše ovaj zid iza igrača, pa mamu mu jebem kao da u kaluđerici igraju.

11. Што би он малтерисао градску салу?

12. Zato što je neomalterisana.

13. Dobro, sto jebeni crnjo ne igra? Pa upicku materinu radonja, pa pusti coveka da poigra bre vise.

14. Mada, voli Radonja da jebucka u pojam te nove, kako je Voltersa jebo u mozak sa minutazom prvih nekoliko utakmica. Kontam da ne pomisle da su zvezde bogom dane.

Sad mi je lakše.

15. Tompson meni sasvim solidan djeluje. Nije neki brutaliner ali ima šut sa poludistance i djeluje mi kao da će se fino uklopiti. što će radonja sigurno znati da iskoristi i napravi zajebanog igrača od njega..

Ali Voltersa bih samo tako išutirao brate... Pa tu si 3 mjeseca fazon, kako nijesi provalio da ako je Simon slobodan treba njemu da dodaš loptu a ne da ideš na ulaz svaki put.

Inače zašto sad Radonja dobi tehičku nijesam provalio.

16. Kakav krš ovaj volters jbt.

17. A igra ovoliko minuta samo sto je Jovic napravio tehničku pa ga Radonja jebe sa neigranjem.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.