Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Opet moram da naglasim da je ovo možd i najteže gostovanje u regionu... Krici i pištanja što dopiru sa tribina stvarno lede krv u žilama
Ma ne nerviraj me kad sam nervozan prebiću te ko mačku
Dosuše mačku nikad nisam bio al ti ces biti prva veruj mi!!1
kakav si ti tilmo pavijan, da su hteli da hala bude zatvorena ove cigle bi normalno stajale a ne ovako da se kondenz sto manje stvara to je ventilacija razumes
jbt znam dosta ljudi iz nisa svi su ono normalni ne daj boze da u odnosu na tebe donosimo zakljucke o nislijama
Ućuti se!
Dobro je prekinusmo agoniju, kumic dao kos al na silu.
Daj bre crnjo da zaigra radonja.
Eee ko ovo ode na produžetke jebo te... Inače je l se meni čini ili gudura nije uopšte ulazio?
Ma daj bre, ova grobarske govnjare treba da zgazimo ko bubašvabe.
Ma ovo Radonja namjerno radi da ispuni kvotu "neizvjesnih završnica" pred ove nezgodne duele u Evroligi.
Pu
AHahahha ovde ima 2 opcije:
1. Stigo vas umor pa nećete previše da se forsirate generalno.
2. Ovo što Pazl kaže Radnoja namerno malo pušta Megu, da bi ovi kao SRPSKI klub izašli iz zone ispadanja, pošto je Mega trenutno na pretposlednjem mestu zajedno sa MZT-om
EDIT: Izgleda da ovo drugo ipak nije slučaj hahahaha
Zli jezici pricaju da je Coki kupio Zvezdino ime kako bi Fmp imao navijace. Ja evo ne znam
Као наводно Филипу било жао што игра пред празним трибинама и Ћоки реко ево сине па сад чењај, јесу приглупи, али има их ја ево не знам
Au brate. Jos si jedno kucao sa telefona pa se ispravljao sa kompa.
Soidan transfer jbt.
откад се ти интересујеш за кошарку пазле
Malo kraće nego ostali FMP-ovci HAHAHAHAHA
ја одавно, од 2014. чак
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2014/01/29/Filip-Covic-5.jpg
Puzi kuraç deda gluopi