Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jebote, samo da si dodao nakon ovoga nešto tipa "pa zar vam ga nije žao/nije on kriv što je ovakav", možda bih i malo ozbiljnije shvatio tvoj post.
Dajte ono kad navijaci partizana skandiraju vucicu pederu a vodje sto su presle iz zvezde ih ubijaju od batina.
cenim da ne misliš na vođe, već na državnu mafiju... mi grobari smo na te batine ponosni, svanuće dan kad će se sve zvati pravim imenom
Bombe mislim da si jedan od retkih koji radi drzavni posao a jebe mater drzavi i vucicu svaki dan
vučić nije država, to mogu pomisliti samo naprdnjaci... ja od države nisam uzeo ni ono šta mi pripada, a kamoli da radim za državne odnosno narodne pare
Pa ja sam lepo odvojio, navijači partizana i vođe koje su prešle iz zvezde.
A sad ti vidi iz toga gde ti je klub i koliko se bori protiv sistema a koliko je obično oruđe u rukama istog.
Imam ja tako jednog veoma bliskog rodjaka, demokrata, zuti ga stavili na mesto direktora, kad je dosao vucic niko ga nije dirao, i dan danas je tu gde jeste. I umesto da cuti i pokrije se usima on jebe majku vucicu i sns-u svaki dan na sva usta. Pa cuti jebo svoju mater
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1893#post_3703377
xaxaxaxa bedevija
Palo saopstenje izgleda a
Oprali smo saopštenjem.
A to za prozivanje Radonje. Pa Radonja je pre svega gospodin i ne oravi atomsferu pred derbi kao da treba neko da pogine da bi došli sebi, kao što to radi svinjošević. Čovek nikada ni jednim potezom nije vredjao druge ekipe, a debelom je cilj postojanja vredjanje Zvezde, čak iz one rupe u Francuskoj komentarise nesto o sudijama iz ABA lige i ponovo laže.
oprali saopštenjem, ahahahahah
zadržavaju strance i reprezentativce godinama ( u Partizanu jedini stranac koji je igrao 2 sezone Haus) , dovode pojačanja iz Galatasaraja na pola sezone i to na mesto gde imaju reprezentativne igrače i opet im nešto ne valja... pa šta oćeš krv ti jebem
Ali kako je lopuža terzić samo dočekao ćoravog, tipa kako vas nije sramota gubite od ovih slepaca sa milionima koje imate
Hagahahahaah pa Tompson je imao prosek 3 poena po meču. To je kao da neko od nas uzme Simanića.
Ti rasni si jedan glupander
ја не знам које смо ми то свемирске репрезентативце довели и која се то половина репстације друге на свету помиње свакодневно кад хоће да се умање успеси звезде, јовића и калину довели кад су још били непознати европи па направили играчине од њих, симона нећу да коментаришем уопште, штиме је имбецил и маскота, једино ако кузмића рачунаш али он кад је доведен више није био репстативац
Mi dovedemo igraca i napravimo zver od njega. Primer Markusa W i Djenke.
Mi dovedemo igraca i napravimo zver od njega. Primer Markusa W i Djenke.
Pa da!
Kad bi doveli lebrona, i od njega bi napravili zver!
е расни ај не бламирај целу циганску популацију на сајту и умукни