Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa de bre navijači grmite sada, podržite ekipu
готово
I zviždanja treba kada oni imaju loptu.
Dćenkinsa na odmor.
Nemamo mi muda dobiti ovu tekmu...
Dobro, malo ste zaustavili nalet, ali ako se desi još jedan ode sve u kurac. Inače sada treba navijači da urlaju, mada treba im jedna trojka ili neko kucanje.
VRAĆAJTE MOJIH 15 RAZLIKE PIZDA LI VAM MAMINA!!!
Dobro 8 je OK prednost, ako ne bude prazan hod k'o na početku poluvremena, mada ne bi trebalo. Opet ih je malo stao šut, a Dijamantidis deluje kao da se u glavi kupa na Krfu.
Dobro je.
Tečniji napad i da ne damo skok da nam uzimaju, skok je u ovakvim tekmama mnogo bitna stvar
Meni PAO ne deluje kao neko ko će pobediti. Ono stizanje je povukao samo Papas, ali niko mu se nije pridružio i to je to. VI ste imali nekoliko na talase raspoloženih igrača.
Како одиграше ову, добро је да нису изгубили свих 15 поена предности. Е, сад ћемо да видимо имају ли имало муда...
PA TO JE ROTACIJA BRAVO
ТАКОЕ БРЕ ЛУПИ МУ БАНАНУ СЕРЕМ МУ СЕ У УСТА ШУГАВА
Au Lazić u odbrani i čamuge u napadu vam donose prvu pobedu
Ovaj Papas, nisam ga gledao prošle godine. Odličan igrač.
ААААААА КАКО МЕ ЈЕБЕ СТРИМ
ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ИМ ОВАКО ПОКЛОНИ ЛОПТУ ДАЈ БРЕ ИДИ КОПАЈ КУРУЗ
Ne znam šta da mislim o ovom Dženkinsu. Toliko dobrih stvari i toliko amaterskih grešaka je napravio da mi nije jasno ponekad je l' normalan uopšte.
nije loš, gledao sam ga malo u Panioniusu, ali ne sme nas dobiti sad! ZVEZDA ALE