КК Црвена звезда

1. Оставио је Митровића зато што су нас са Бобијем у тиму затпавали тројкама. А Катић испао због 5 личних. Као што се дало и очекивати, испаштамо због (не)квалитета у рекету. Шилб показао муда, али ми нису јасни он и Блажич што не преузимају иницијативу раније, у тренутцима кад ови топе предност. Тад сви стоје и гледају, па се тргну кад већ буде касно. Митровићу свака част за одбрану на Дијамантидису у последњем нападу. Очигледно да су зелени још за овај ниво кошарке.

2. al i dalje mi ne ide u glavu imaš tri metra i zovu te bobi

3. ma kakav Mitrović morao je da ubaci Bobija, i da jebeno traži tajm ranije da se organizuje napad!!! napad očaj jebote kao da nemaju nijednu akciju

4. и екипе чији је Бранко Лазић део.

Није играч само онај који даје поене. Треба неко да обавља прљаве послове, чува најбоље противничке играче, трчи контре...Дечко је фантастично чувао Дијамантидиса, истроши се много у одбрани па нема снаге за напад.
    Јебига, уплашили су се победе. Штета, вееелика штета.

5. Игра у нападу јесте срање и даље... И да, наравно да Симоновић мора да одигра бар једно полувреме очајно.

Tibor Váci

al i dalje mi ne ide u glavu imaš tri metra i zovu te bobi

Па мени баш то фора.

6. Da vam je igrao Bobi, dali bi vam jedno 10 poena iz polaganja.
    Jednostavno ste se usrali, i to je sasvim normalno. Realno, vi ste tekmu izgubili u trecoj cetvrtini kad ste im dopustili da smanje odmah razliku na 5 poena, i samim tim skapiraju da mogu da vas dobiju.
    I ne pljujte ih toliko, lopta je odlucivala, da ste pobedili bili bi heroji i najbolja ekipa ikad.
    Odigrali ste dobro, sudije su vam dopustile do pred sam kraj da ih posteno bijete, zgazili ste ih u prvom poluvremenu , na kraju pukli.

7. Треба неко да обавља прљаве послове, чува најбоље противничке играче, трчи контре...Дечко је фантастично чувао Дијамантидиса,

По теби је добра одбрана да за два минута направи три личне грешке, и доведе нас до тога да испунимо бонус за 3 минута ?

8. Stvarno smo pokazali zavidnu sposobnost prokockavanja. A nisam verovao da smo toliko glupi. Stvarno nisam. I koji kurac onaj idiot ne ubacuje bar malo onog klinca Ristića? Ako već Mitrović igra maaalčice bolju odbranu od one koju bih ja odigrao, što ne da šansu njemu? Ali pobeda veka: PRAVIMO JEBENE FAULOVE NAD JEBENIM DIMITRISOM DIJAMANTIDISOM! Jebeš mi mater ako su oni čitavi. Što bi rek'o legendarni Milan Lane Jovanović: Aj dont hev ej komentar.

9. Не, по мени је добра одбрана кад један од најбољих европских играча да 12 поена уз шут из игре 0-2 за два, 2-10 за три и остало са бацања.

10. Dijamantidis nije jedan od najboljih evropskih igrača.

11. Koliko Radonju muce na konferenciji,ladno covek njima objasnjava zasto je igrao koju akciju.. E moj treneru.. Oteraj govna u kurac, nece ti neki lik sto je zavrsio FPN valjda da prica o tome sto ti nije igrao Bobi umesto Mitrovica..

12. Ali pobeda veka: PRAVIMO JEBENE FAULOVE NAD JEBENIM DIMITRISOM DIJAMANTIDISOM! Jebeš mi mater ako su oni čitavi. Što bi rek'o legendarni Milan Lane Jovanović: Aj dont hev ej komentar.

Da, to je samo glupo, nema veze sa nivoom igre. Realno, ovo je dobar rezultat, ali je problem što sve gubimo u finišu i onda nas to totalno sjebe.

13. Više nije što se same igre tiče, ali što se bacanja tiče, čovek je toliko jebeno preiskusan i u takvim prepucanim atmosferama je igrao i pogađao ta prokleta bacanja da je apsolutno suvišno pričati o tome.

14. Generalno je tim sklepan navrat na nos, pogotovo Nelson/Dzenkins i njihova pozicija. Silbova odbrana tu i tamo, Simonovic/Lazic su igraci za KLS, cetvorka je realno go kurac, pricali su da cete dovesti igraca na toj poziciji medjutim ostao je Radenovic koji je obican backup i ok je za Abu i Mitrovic za koga nzm kako je se uopste obreo ovde gde jeste. Bobi kad ima centre koji su voljini i koji mogu da igraju van sa pristojnim sutem se tesko snalazi s tim da je Katicu dosta opala forma za razliku od prosle sezone. Caner Madley za koga je pricano da bi je trebao da dodje na pocektu je ispusten, nzm ko je zaduzen za skauting u Zvezdi al je odradio veoma los posao za ovu sezonu.

15. Очигледно да су зелени још за овај ниво кошарке.

zeleni hehe

16. Ma nije nikad bio Dijamantidis ni u vrhuncu forme toliko dobar koliko se furao na taj svoj generalski trip, dominantan plej i tako to, hladan iskusan zajeban nadrkan, dosta igrača na taj fazon postane u očima ljudi igrač superklase, naravno da bi došlo to takve greške u startu moraš da budeš neka klasa, što Dijamant jeste.

Danas je ukopavao PAO od početka do kraja utakmice, dupe je pomerio svom timu, skandal koliku slobodu ima da se izdrkava, očigledno ovaj Pedulakis nije Željko jbg, podsećao me na Brajanta pod Majkom Braunom koliko mu se jebalo za sve. :)

17. Спољна линија нам је генерално добра, једино што је Симоновић 95% времена неупотребљив и што Џенкинс и Нелсон и нису баш прави организатори игре. Лазић свој посао одрађује, шта год ви причали. Али рекет нам је велика мана, то ће нас коштати евентуалног пролаза. Приоритети ионако треба да буду:
    1. Да се осигура опет Евролига
    2. Титула у Јадранској и/или нашој лиги
    3. Топ 16/нека даља фаза Еврокупа

Изгледа да би нам Савовић ипак много значио, а шутнули су га зато што је одговорио Радоњићу на утакмици против Јанисеја. Био ортак у Земуну, буквално је чуо све. Овај му се драо због нечег, Савовић га опсовао и отад више није улазио.

18. Kakva polaganja, on bi to sprečio, samo bi se drugačije pik branio. Pre će izrotirati preuzimanjem posle pika nego u zoni. A i u napadu posle onih histeričnih promašaja dobro bi došao da uzme skok.

19. Je l' mi svakako imamo nastavak u EK?

20. Daj bandi nemoj zajebavati, da je igrao bobi u zavrsnici, usrao bi vas pao jos vise pikom..
    Nedostatak muda u trenucima kad su vam po drugi put spustali razliku sa 10 poena je kljuc poraza.. Ove camuge se dodaju ko da je lopta vruc krompir,samo sto dalje od sebe.. Ovo je bila Blaziceva tekma, jednostavno je Radonja trebao da pravi vise akcija za njega..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.