КК Црвена звезда

1. YeahBatch
    Овог малог што је на сваком клипу ћу да силујем.

И мени иде на живце ова ретардирана реклама. И уопште све рекламе у којима се појављују деца су постале тако ретардиране, а и сама деца делују као да су ретардирана.

Tandrcak
    Уво јебе!

Па јбг, кад НОС закаже, ту је УВО. :))))))))))))))

2. шта ме сви цитирате ко да сам Војвода

3. :))))))))))))))

АХАХАХАХХА

4. Заштитни знак.

5. YeahBatch
    :))))))))))))))

Ид'у курац, расплака ме!

ЛОЛОЛО
    АХАХАХА
    АЏАЏАЏА
    КЕКЕКЕКЕ

И наравно: :)))))))))

6. Jel on to rekao BOBI NAM JEBA MAJKU?

7. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=20&nav_id=779663

Па наравно кад је директор ЈОСИП!

Фендере синоћ сам заборавио да те питам, каква су то форе Игокеа, Тошин бунар, Додик итд, то нешто интерно прозиваш неког или...стварно немам појма о чему се ради. А занима ме.

Бобијево уво се види из васељене, потврдила НАСА јавио Ројтерс.

8. Па кад нас ови називају ФМП, ми њима узвраћамо. Зар си заборавио "сарадњу", односно фузију Партизана и Игокее 2007. године кад се Партизан звао КК Партизан Игокеа Београд, а Игокеа је постала КК Игокеа Партизан Александровац? Ту врсту сарадње, мада је пре то фузија, је иницирао Додик.

9. односно фузију Партизана и Игокее 2007. године кад се Партизан звао КК Партизан Игокеа Београд, а Игокеа је постала КК Игокеа Партизан Александровац?

Jel ti znas uopste sta znaci rec fuzija? :D
    Kako moze fuzija,a postoje dva odvojena tima?
    cak ni vi se niste fuzionisali sa FMPom. Vi ste FMPu samo dali ime, vi ste ostali zamrznuti :P

10. Онај филм је мало блам. Још један разлог да се гробари попишају по Звезди јер смо одушевљени што играмо Евролигу после 15 година и правимо сензацију од тога, а они играју сваке године.

11. Ne vidim zasto se pravi tolika fama oko filma, koji je po meni, samo deo marketinga. Ali to se uhvate ljudi za glupost, i pokusavaju od toga da naprave nesto wow... Mislim, koji kurac? Ali nebitno, misljenja su razlicita, ali mene licno nije blam....

EDIT: I ne vidim zasto ne bih bio odusevljen igranjem EL, sta treba, da placem?

12. Зар си заборавио "сарадњу", односно фузију Партизана и Игокее 2007. године кад се Партизан звао КК Партизан Игокеа Београд, а Игокеа је постала КК Игокеа Партизан Александровац? Ту врсту сарадње, мада је пре то фузија, је иницирао Додик.

Стварно не знам, знам да је Партизан често имао те неке "додатке" свом имену, Игокеа, Цептер, МТС, ту су били и Галеника као спонзор (мада није улазила у име), итд итд али контао сам да је то због спонзора и крај приче.

Кako moze fuzija,a postoje dva odvojena tima?

Ајд сад ћу да лупим, зар не постоји и сад неки клуб ФМП у нашој лиги? Не пратим стварно, пратим Звезду у ЕЛ и дерби наравно и од мене што се тиче баскета - доста.

Ово за филм јесте мали трансфер али мора чоек на нешто да се ложи.

13. Де не постоји, разјебала га Црнокоса.

14. Ко су Црнокоса и Ђенка одњели вас бијесови?

15. Клуб из моје селендре.
    http://kls.rs/

16. Ау, не да се нисам надао него.. Тренутно су први у овој првој лиги. Масив респект.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.