КК Црвена звезда

1. Па после ове победе ни ја не верујем да ће се задржати на још једној, баш незгодна ситуација. Добро, реално шансе су 10-15% да данас добијемо Воз али ако и изгубимо није крај, чак и Макаби може да се туче кући..

2. Pazi, po viđenom u Izraelu, ne da može nego bi bilo za očekivati. Em smo podigli formu, em su oni tamo ubacili sve što su bacili za tri.

3. Verujem da možemo pobedit', moramo kontrolisati skok.

4. весна змијанац ахахахахахаха

5. И да изгубимо од Локомотиве, није смак света. Локомотива је прва, сигурније игра него Панатинаикос и Макаби, имају много већи буџет о односу на већину евролигаша. Мислим да само ЦСКА, Реал и Барса имају већи буџет од Локомотиве. Наш циљ од две победе је испуњен, све преко ће бити велики плус за нас. После 13 година одсуства, ово је сасвим добро. Наша шанса је у дуелима са Ритасом и Лаборалом, а и Макаби можемо да победимо код куће. Не знам ко је беше рекао још пре почетка Евролиге да ће потпуно опуштено и без нервозе гледати Звезду и тако бисмо требали сви да гледамо.

Vesna Zmijanac
    Jebi lokomotivoa

Ахахахахаха! Весна Змијанац! Шта је следеће: Вера Матовић или Нада Топчагић?

6. Макаби можемо да добијемо, што да не. Само да тројке бранимо и да се повреди Бејби Шек јер ће да поједе Бобија.

7. Добра најава, одличне клипове праве ови Руси.

http://www.youtube.com/watch?v=PZwhjt9GF3s

8. jebaćemo lokomotivoa

9. Realno ce biti nekih 12 razlike za Ruse, imam osecaj da ce da nas spuste na fazon 65-66 poena.. Ali recimo, 15 posto sanse imamo za pobedu, zbog dobre forme. Ako neko opet eksplodira, i drugi ga budu pratili, mozemo da ih iznenadimo. Ja bih voleo da to ovaj put bude Silb, sa nekih 25 poena... :D

10. добијамо русе

11. Mislim da gubimo laganeze. Nelson, Šilb i Uvo su se iznabadali koševa, danas će vjerovatno podbaciti. Blažič je zadnje 4 tekme odigrao maksimalno se trošeći, danas kontam da će biti izduvan balon. Đenka možda odigra dobro, zajedno sa Nosom, ali podrška od Mitra, Lazića, da Cveleta ne pominjem, je zanemarljiva i nedovoljna za podvig.

DAJ BOŽE DA NE BUDE TAKO!

JEBI RUSE!

12. Zmijanac Vesna jebe se k'o besna nanananana hoho

13. како јебе ова песма, мислим да би могао да је слушам/певам током целог меча
    http://www.youtube.com/watch?v=a5FNA7wKkK0

14. Нисмо лоши уопште, свиђа ми се како играмо одбрану. Не знам који нам је курац са тројкама, нико не може да је убоде.

15. Кренули су са тројкама. Гледам јуче како Барсу серу тројке против Партизана, убију те у појам и ћао, ваљда се напале кад играју против наших па шутирају ко луди. Ево овај без проблема погађа преко руке..

16. Ово засад је скроз кул, још ако нас крену тројке...

17. Шутирају 5/6 за три, па Боже!

18. Autobus neka udje.....Dabl-deker bi im usao da bace...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.