Brate, sta si ti ocekivao, iskreno, od EL? Da osvojimo? Iskreno mi reci, da li ti je draze da gubimo svaku 25 razlike, i nemamo nikakve sanse, ili da svaku tekmu imamo sanse, neke dobijemo, neke izgubimo u egalu? Daj budite realni, nakon toliko godina igramo EL i ne da se nismo obrukali, nego igramo odlicno! Jos uvek imas sanse za top16, sto ti nije bio cilj, imao si u saci Makabi i Panatu, dobio Kahu u gostima, prebogate Ruse mogao da tuces i ovde i tamo... Ova sezone treba da nam bude za nauk, pa ni Partizan nije sve najjace klubove dobijao prve sezone, vec su godinama ucili i iskustvom lomili utakmice u svoju korist. Proseravate se, ocekujete ne znam ni ja sta, a do prosle godine je EL bila misaona imenica.
Tako je breeeee! Leci komplekse iz zivota na vukajlji! JEBIIIII!!! Jel umro jedan deo tebe sinoc u Parizu? Ajde, priznaj, jel jeste? Samo mali deo, onako, suzicu si pustio, kao da te je neko jebucnuo i bacio? :/
Ne interesuje me da li su nekada za Makabi igrali Dzordan, Brajant, Bodiroga, kurci palci, i kako su ranije bili jaci, to je jebeni prvak evrope, jedan od najvecih timova u baksetu svih vremena. I oni i Panata.
A nas su pustali. Kacmo klasa jbg.
Salu na stranu, ne znam kako je vama,al meni je lakse pao poraz od 42 razlike, nego bilo koji na poen, dva. Krivo mi samo sto niste jese sjebali, nerviraju me mnogo kao klub.
Sanse za top16 su vam male, pogotovo nakon pobede Kahe nad PAOm vcrs,al svakako vece nego Partizanove. A ako se mi nadamo a nemamo ni pleja ni centra,sto ne bi mogli i vi sa kompletnom ekipom.
Brate, sta si ti ocekivao, iskreno, od EL? Da osvojimo? Iskreno mi reci, da li ti je draze da gubimo svaku 25 razlike, i nemamo nikakve sanse, ili da svaku tekmu imamo sanse, neke dobijemo, neke izgubimo u egalu? Daj budite realni, nakon toliko godina igramo EL i ne da se nismo obrukali, nego igramo odlicno! Jos uvek imas sanse za top16, sto ti nije bio cilj, imao si u saci Makabi i Panatu, dobio Kahu u gostima, prebogate Ruse mogao da tuces i ovde i tamo... Ova sezone treba da nam bude za nauk, pa ni Partizan nije sve najjace klubove dobijao prve sezone, vec su godinama ucili i iskustvom lomili utakmice u svoju korist. Proseravate se, ocekujete ne znam ni ja sta, a do prosle godine je EL bila misaona imenica.
Нисам очекивао ништа, само ми се сере од прича о следећој сезони сваке године.
Pa hoces da kazes da ova sezone, vec sada nije bolja od prosle?
U PRAVU JE ZAPATA MI IMAMO SAMO JEDNOG PRAVOG CRNCA
То ће се тек видети.
Pu picka im materina predgradjanska. Sprcali 6 miliona sirotinje da im jevreji svrsavaju usta usred Beograda.
РАДОЊИЋУ, ПИЧКО.
Tako je breeeee! Leci komplekse iz zivota na vukajlji! JEBIIIII!!! Jel umro jedan deo tebe sinoc u Parizu? Ajde, priznaj, jel jeste? Samo mali deo, onako, suzicu si pustio, kao da te je neko jebucnuo i bacio? :/
Хахаха јебуцнуо и бацио џД
КАО ШТО СИ ТИ УРАДИО САЛВЕТИ СВЕ СЕ ВРАЋА СВЕ СЕ ПЛАЋА МОЈ БОМБИ
ПОЗДРАВЉАМ ЋОКИЈЕВУ ПОЛИТИКУ КУПОВАЊА ЦРНАЦА, ТО МОРАМО И МИ АКО ЖЕЛИМО У ПРОГРЕС.
Гледам чак и овај Буђављебник исто пун чамуга. Нема друге, мора да се иде у корак са Јевропом.
34:19 vodi Kaha Laboral posle prve cetvrtine. Bgateee
Једва добише. Зато је Барса јака ко црна земља.
A nas su pustali. Kacmo klasa jbg.
Salu na stranu, ne znam kako je vama,al meni je lakse pao poraz od 42 razlike, nego bilo koji na poen, dva. Krivo mi samo sto niste jese sjebali, nerviraju me mnogo kao klub.
Sanse za top16 su vam male, pogotovo nakon pobede Kahe nad PAOm vcrs,al svakako vece nego Partizanove. A ako se mi nadamo a nemamo ni pleja ni centra,sto ne bi mogli i vi sa kompletnom ekipom.
Аu jebem ti, kakva povreda Mitrovića.
шаебило?
Video sam samo kada su ga iznosili.
Sudario se ispod koša i razjebo koleno, ono je jezivo izgledalo.
е у курац
ИМА БОГА
САД ЋЕ ДА ИМА КАРИЈЕРУ КО АЛЕКСАНДРОВ
ТООООООО
ТООО
КОЛКО ВАМ ЈЕ САД ПРОСЕК ГОДИНА, 1000?
НАДАМ СЕ ДА СУ САМО ЛИГАМЕНТИ И ПРЕДЊИ И ЗАДЊИ