КК Црвена звезда

1. хахахахаххахахахахахахахахајахах ах хахахах

2. Stvarno. Taj oglas izašao.

Sad sam pogledao davao si još na nekim mestima.

"Vreo. Izazovan. Mogu da zadovoljim svojom guzom i više muškaraca. 00-24. Šifra: Ja sam rasan i mnogo volim masan."

Tako piše, šta ja znam.

3. Немојте браћо, непријатељ србског народа се радује кад се гложимо.

4. Ma ovo se djoni ljuti sto mu nisam platio prosli put.

5. Koliko vas puca kompleks morate da odgovorite i onda kada nema mašte samo napišete isto što i oni. Koji nelol, nelordstvo i totalni daunizam.

6. Djoni, mlogo smo mi njih popisali u Pioniru, veruj mi.
    Kompleks mogu da imaju oni, mi nikako.

A ova parola mislim da ima veze sa nekim desavanjima van hale, ako me razumes.

7. Ja svakako mrzim PAO, a samo sam ga tolerisao jer je Obradović bio trener. Obradović je legenda.

Ovako nešto se nikada ne bi desilo u Solunu, ali Atina je takva.

8. A ova parola mislim da ima veze sa nekim desavanjima van hale, ako me razumes.

E to ne znam, nisam se raspit'o :)

EDIT: Mada nisam čuo da je bilo nešto ozbiljno.

9. Stotinak navijača Zvezde je krenulo prema hali ali ih nije policija pustila jer nisu imali karte. Posle utakmice se pošibali, 4 njihova navijača i 1 policajac hospitalizovani.

10. Прексиноћ сам био у неком пабу, поред мене седео Обрадовићев ћале. Тео да приђем онако полупијан да каем е мој ћале је ишо у школу са твојим сином, ал ми било глупо.

11. Pa ne mogu reći da mi nije drago. Ipak su imali zastavu Kosovo je albanija.

12. Јесте чули шта смо радили у Атини? :*

13. Џони, Џони, Џони, добићеш информације из прве руке преко тастатуре :*

14. To braćala Buksno :)

Kaćemo da blejimo malo?

15. Што се мене тиче, можемо и одмах.
    Смотао сам једну стотку али нема друштва, сви раде недељом јебо их отац занатски.

16. Јел остало наркомана на сајту уопште? Дачић притег'о славину и овде..

17. Е читао сам то.. Неверица како је мали Еди напредовао..

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.