Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
S gurbetima ne pregovaram niti pravim kompromise.
Ekipa koja je bojkotovala svoj tim zbog ABA lige kad mu je bilo najteze, cutala kad je ugasen, cutala kad je mafijaska pudlica (zacetnik te iste ABA lige) uzeo ime i grb za svoj privatni klub iz Zeleznika, a sad nesto glumi kulturu.
Takvima samo treba srati usta i svrsavati po faci. Takvih se treba cuvati ako se zarati sutra. Kako da im verujes kad izdaju svoje.
Ја сам задовољан јер нас ове сезоне нико није попишао, сваку смо одиграли релативно добро...плус објаснили свима са навијањем.
бомбаш, јел те неки циган карао па оставио да плачеш? Много си озлојеђен да се тако културноуметнички изразим...
ААаЏАЏАЏАџ Бомбиии падни ми на груди јуначке
Da se razumemo i dalje ste Efempe i to ćete na najteži način shvatiti.
Нема везе, мора човек на нешто да се ложи.
Dragi Huperu
Zovem se Daniel i citam vas od prvog broja. Imam jedan veliki problem, pa vas molim da mi pomognete.
Zivim na Malom Kalemegdanu i poticem iz veoma bogate i ugledne porodice. Nasi problemi pocinju pre nekih 10-ak godina, kako, ne znam ni sam.
Tata mi je bio direktor jednog velikog preduzeca. Mama mi je bila mama.
Tata je sve kasnije dolazio kuci, zamisljen i zabrinut. Nemojte me pogresno razumeti, mi smo nastavili da uzivamo blagodeti lagodnog zivota. Tata nije dozvolio da mi osetimo nikakve probleme.
Mi mu to nismo vracali na pravi nacin. Popustio sam u skoli, nisam radio nista sto se od mene ocekivalo i bio sam veliko razocarenje. Mama je postajala sve hladnija prema tati. Taj status kvo je trajao nekoliko godina dok slucajno nisam video tatu kako sedi na klupici. Nista to ne bi bilo cudno da trenutno nije bilo 2 popodne, odnosno trebao je biti na poslu u to vreme.
Konacno mi je priznao da je davno ostao bez posla, a da je od kuce odlazio kako bi odrzao privid naseg bogatstva. "Daniele", rece mi, "ja moram otici na 5 godina. Imam neke opasne ljude za vratom, a iskreno, pun mi te je kurac jer tri godina za tebe ne postojim, kao da me bojkotujes".
Zabolele su me reci mog oca. Na jedan tren barem.
Jedne veceri mama se vrati kuci sa nekim velikim kolima i u drustvu coveka koji mi se isprva nije svideo. "Ovo je tvoj novi tata. On se zove isto kao tvoj tata i ima isto odelo, zar ne vidis da je ovo tvoj tata?
Nije mi bilo jasno kako je to moguce, ali taj covek je u ruci drzao novi ajpad, samo za mene. "Ako prihvatis da sam ja ustvari tvoj otac i da drugog nije postojalo, dogodine kad budes punio 37 godina, dobices novi punto".
Sta da vam kazem, on je moj tata. Druga deca me zajebavaju da nije, ali ja sam spreman i da se pobijem zbog takvih lazi. Samo nocu, kad ostanem sam, razmisljam o mom tati, da li ce se vratiti za 5 godina, sve mi se vise cini da on nije medju zivima i da moj sadasnji, pravi tata ima nesto sa tim.
Molim vas pomozite mi. Veliki pozdrav od Daniela.
тл;др лол
Оном њиховом транспаренту сам се искрено насмејао, ретко глуп чак и за навијачки транспарент. О утакмици не бих да причам, гледао сам пијан, запазио сам само да је Шилб одиграо лоше и да смо изгубили.
Бомбашу иди нек ти миша тумбас ставља курац уста
lolčić
Korektan post od džonija, pa se izvinjavam za sinoćnje jebanje u usta i nazivanje degenerikom, i šta sam već rekao u afektu. Njemu, ne bombašu, on je degenerikčina prve klase. Kako bre može država da trpi, mi osvajamo titule, mi smo narodni klub, mi sa sto hiljada dinara na f4, košarkaši stopom idu u pariz, mi imamo visokoobrazovane momke a oni šiptari iz železnika dobiju sto miliona i zlatne poluge iz fort noksa i opet popuše kurac pa gde je tu pravda nama da neko da još hiljadu evra mi bi osvojili el aaaaaaa pa to je nepravda. Puši kurac, Kalimero kompleksašu, pokrij se ljuskom.
Korektna sezona u EL, sasvim, i da ostanu na dve pobede, dobro je. Nisu se brukali, bila solidna grupa, i solidno su se nosili sa svima. Nije loše, samo da se nastavi sa dobrim igrama, jebeš EK, daj opet da se plasiramo u EL, malo konstantnijih igara će svakako da ojača tim.
Aleksandre sprdam se brate. Non-stop se sprdam kada sam ovde. Naravno da ću da pecnem malo. Kao što ranije rekoh to je folklor. Pa nije ovo najljuće rivalstvo na svetu samo zato što se štedimo. Malo poprckivanja mora da bude.
Prihvatam izvinjnje, mada nisam se nadrk'o svakako. Ko se sprducka mora svakave reakcije da očekuje.
I ne zajebavajte, ovaj Bombašev post je ozbiljna književnost. GTR!
Ал ће Шоми наћи бомбаша у граду свеједно лолол
Sto lepo vas dvojica ne kazeteocemo kurca nego ovako malo po malo trazite?
Rasni pederu
napuši se severu lololo
Djoni evo ti moj broj 06488888939293 slobodan sammsvim radnim danima pa ako zelis mozes da mi ga popusis
Ček Rasni ja sad ubacio tvoj broj broj na guglu i izašao neki oglas:
"Oralno zadovoljavam muškarce po kućama. Radnim danima i vikendom. Od 00-24. Šifra: Rasna."
uleti ti kurcina masna
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA