КК Црвена звезда

1. Па кад си интернет хулиган пичкице, смараш већ месецима на нашој теми, јебем ли ти све. Одјеби одавде говно глупо.

2. Немам раткапне него фелне!

3. Cuganin je bivsi. Bar ce biti vise aktivnosti u prikupljanju sekundarnih sirovina

4. bombas ako si već neko mudo da trpaš i podjebavaš na ovoj ciganskoj temii onda očekuj da će neko da ti spomene kеvu/zenu/svecu ...

5. хахахахахахахахаха

6. pa će ti skinemo ceo točak onda, samo gledaj kroz prozor dole

7. Гледам ево дођите:)

8. Sunshine, rekoh da ako ovaj sajt ima imalo dostojanstva vredjanje porodice ne dolazi u obzir. Zato ili sam ja bivsi na sajtu i necu jesti govna ili je on.

9. Овај сајт нема достојанства, јер таква говна као ти серу на овој теми месецима. Једно је кад се неко зајебава као Џони, па зна да престане, а друго је кад је неко као ти смрад. Зато мрш, вређаћу ти све живо, јер си први дошао овде

10. Neces gurbetu. Rekoh vec, uskoro jedan od nas nece biti na sajtu.

11. Ako si trol, budi trol do kraja a ne da prijavljuješ.. Ovako si ispao pizdurina.. Trpaš ljude ovde mesecima i ubijaš svaku moguću konverzaciju .. Doduše, ne samo ti .. Ima vas još..Ti, Gazimudo i Džoni imate više postova nego svi cigani zajedno na ovoj temi..

12. Па пријавио је јер је пичкица, ал не знам који ће ме то модератор бановати због овога, а да иоле има увид у ситуацију.

13. Nadji jednu rec usmerenu direktno na nekog clana. Nikad dok ovo govno cigansko nije pocelo da mi proziva porodicu.

14. Па зато што си пичка никад ниси смео да усмериш директно на некога, наравно. Јер си мала сисица.

15. samo cigle ćeš ujutru ispod osovine da vidiš

16. Stavi sliku pizdurino. Poslacu ti ja fotoaparat ako nemas u ciganmali.

17. Оћеш да се нађемо, шта ће ти слика, па да расправимо ово уживо?

18. Не бих да се мешам у расправу, само ако може неко да ми пошаље слике бомбашеве жене на пвт. Хвала.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.