Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
И ми хоћемо да освојимо нешто без играча калибра Шилба!
ЈЕПСЕ, ЧОВИЋУ!
Razjebašmo zmajčeke, ali, ne sviđa mi se što smo napad igrali sa 2 igrača, bez izrađenih akcija, sa individualnim kvalitetom Đenke i predispozicijama Marjanovića. Protiv jače ekipe to neće moći tako. Odbrana je bila dobra, mada su oni imali dosta skokova u napadu, što je nedopustivo. Mogli su juniori dobiti više minuta, ali kontam da je Radonja htio podići samopouzdanje ekipe.
Sve u svemu, jedva čekamo Mitrovića i neku dostojnu zamjenu za Šilba, ali ne znam koliko je to moguće sad.
Mislim da smo loši. Onakva Olimpija bi trebala da pokusa jedno 40 razlike brat bratu.
Drago mi je što su igrali klinci, treba ih forsirati u ovakvim mečevima.
Који цинизам да мали Стојановић баш добије Шилбов дрес са бројем 33. Као да нису могли да му прилепе неки други број.
ЈЕПСЕ, ЧОВИЋУ!
Само да не доведемо Кешеља.
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdina-zamena-za-silba-stize-iz-litvanije-video/69221
Који ће нам курац овај?
Na slici se vidi da je neki blento. Valjda će nas nonšalantno odbiti.
34 godine, bacanje para.
Заборавите титулу.
Ja je nisam ni zapamtio.
+1
Шилб је имао солидну плату, за те паре се може наћи солидна тројка. Ја би иначе и тражио неког Литванца ал овај је пензионер јебига.
Ако сутра не победе оне богаље слободно могу да угасе клуб. И отворе још један под новим именом КК Губитник Плазма
Koja pička od čovjeka je li realno - www.facebook.com/profile.php?=73322363
ШТА ЈЕ, БРЕ, ОВО?
ОВО ДА ИГРА ЗА НАС?
ЈЕПСЕ, ЧОВИЋУ!
Tačno 8 igrača nam je ponuđeno trenutno i vaga se. Ima jedan dobar, al' mu ime zaboravih. Pominje se Pargo, ali to su gluposti, taj je potpisao sa CSKA na dve godine za 5,2 miliona $ kad je potpisivao.
Šta fali i ovom litvancu? Pa to je samo rešenje do kraja sezone. Čisto da se spreči zlo, tj simon kapiten, da bude na parketu po pola sata. Đenka produžio ugovor, ekstra. Jebaćemo panioniosa.
Simpatični, odakle crpiš informacije? :)
Ne fali mu nista, ima i viska. Godina.
Kakve veze ima? Nema on puno za basket. Može još 2, 3 sezone da igra dobro. Koliko ima Raško? Koliko ima Rakočević? Ja bih voleo da dođe KD, ali kaže Oklahoma jebe za obeštećenje
Hahahaha, kako vas jebe Ćoki, otjera vam Šilba i da se malo ispere i da vi zaboravite trpa naslove u novine BOMBA IZ ZVEZDE - DŽENKINSU NOVI UGOVOR VAU U JEBOTE LUDNICA DA IGRAČ POTPIŠE NOVI UGOVOR ko da LeBron dolazi :D