КК Црвена звезда

1. Sreća, pa je odavno prošao prelazni rok za ABA Ligu i nije u pitanju nijedan invalid. Samo se nadam da nije neko iz KLS.

2. Izgleda da se zajebavao, al' daj da sačekam njega da vidim šta će mi reći.

3. Odgovorio mi je i kaže da se nije sprdao. Saćemo da vidimo ke pasa.

4. http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:475204-Simonovic-Zvezdin-sampionski-karakter
    ахаххахха
    АХАХХАХАХ
    АХАХХХХХХХАААААААААААААААА

5. JE L REALNO DA SE LIK ZOVE ANTE PORTAS HAHAHAHAHAHA ANTE PORTAS HAHAHAHAHA KONTATE KAO HANNIBAL ANTE PORTAS AHAHSHAHASAHAHASAHAH

6. Јебаће вас Црнокоса.

7. А какво је то име клуба јбт, Црнокоса.

8. Не знам какво је ал клуб шури. С обзиром на величину града, прво место у домаћој лиги је успех еквивалентан Звездином освајању Евролиге.

9. АХАХАХАХАХА КЕШЕЉЕ ЈЕМЕ

10. Jebem ti fon, ja pročitao samo prvu rečenicu i pomislio da doveli kešelja

11. Управо се дописујем са Кешељом. Само да се пофалим.

12. каже плаћо клинцима да преправљају хахаха
    http://i.imgur.com/c3ESQaD.jpg

13. Inace, dok razmisljate o pojacanjima, znajte da vam Makabi 90% odvodi Marjanovica.

14. Јбт, све неки инсајдери на сајту. И онда кад једном убодете нешто од милион глупости, правите се Нострадамуси. Јебите се, баш.

Мислим, ако хоћу да читам лажне дојаве, отићу на б92 форум, не морате да преносите овде.

15. Ja sam autsajder. Makabi je prakticno bez centra , jer je onaj crnja povredjen a Debeli Sofo ima problema sa stopalom. Tamosnje novine pisu da su zainteresovani za Bobana. To uopste ne cudi jer ocigledno vole teske centre, obestecenje i ugovor nisu problem a i plus su igrali sa njim pa znaju ko je i sta je.

16. Ма који ће им Бобан, није он тај ниво да буде први избор у Макабију. А не верујем да би ишао да буде други-трећи центар.

У ствари, можда би и отишао, шта знам. АЛИ ВРАТИЋЕ СЕ НАМА ШТИМЕ, ОПУШТЕНО!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.