КК Црвена звезда

1. Един и Коле то причају од прве утакмице, дакле, то се зна од почетка. Игра је прилагођена тој чињеници и не очекуј да ће довести тај тип играча, јер смо попуњени на јединици и двојци. Проблем је тројка, након Шилбовог одласка је остала празнина коју Симоновић не може никако да попуни.

2. Jebem ti, i prošle godine smo počeli padati sa formom pred kup, NEMOJ DA SE PONOVI!

Inače, da ponovim, ne mislim da smo tanki na jedinici, uopšte. Igra nam je takva, granitnom odbranom dolazimo do kontri i polukontri, što znači da ne igramo previše pozicionih napada. Uz to, Nelson igra vrlo strpljivo i pametno, što se ne može reći za većinu čamuga.

3. Радоњић се није снаш'о у Звезди...

4. I ko nam to dolazi u ponedeljak? Zna li iko?

5. Кешељ. Реко ми сад. Ал немојте ширити, капирам да неће много људи улазити на ову тему па могу да поделим ту информацију.

6. Јесте, отвара неки фитнес клуб свој и потписује

7. Kontam da će Miličić da bude glavni fitnes trener

8. Миличић ће да гепекује судије

9. I da im jebe ćerke ako imaju.

10. Осваја Партизан АБА лигу и домаће првенство, можда нам пусти куп опет, али можда.

Слаби смо реално.

11. Možda smo slabi al su oni kurac.

12. Они су курац и опет јачи од нас. Чекај кад се опораве играчи.

13. Ako se bude igralo na veci broj poena mi dobijama, ako ne opet će nas oderati. Sad, fazon je u tome što oni imaju trenera koji zna uvesti utakmicu u mali broj poena a mi imamo trenera koji zna iskolačiti oči, nije Radonja dorastao Vujoševiću, realno sa ovim timom koji je njima ostao mi bi trebali da ih preoremo, a biće držnedaj

14. Добар меч, опуштен. Додуше, изнервирао сам се мало на крају.

Прво, Радоњић убацује Тејића и Стојановића у последњем минуту 3/4. Добро. Кад оно, почиње четврта, а он извео опет најјачи састав на паркет! Ало бре!

И наравно, ем су играчи уморни, ем их боли курац да се цимају на 20+. Не кажем, и клинци би сигурно истопили предност, али јбт, могао је да им да који минут више.

И да, онда их опет враћа на 30 секунди до краја. Па наиграће се баш тако, дебилу.

15. Нисам гледо друго полувреме јебем ти стриминг.

Шта је са оноликим изгубљеним лоптама у првом јебо те сунце умал не излупах ово говно од лаптопа?

16. Nema se šta analizirati, gnječimo. Kurcobolja iz zadnje četvrtine dobro došla, jer se neće ponoviti. Mladima treba davati više minuta, definitivno.
    Nego, hoće li Čovke ućerati Partizanu za F4? Bilo bi to ekstremno šupački, ali se od njega može očekivati.

17. Да, Тадија је скроз погубљен. Није ни раније имао неку кретњу и кординацију, али јбг, имао је бољи шут. Додуше, видећемо до краја сезоне, ваљда се поправи. Лепо је што му је Радоња дао већу минутужу, али није имао дан. Готиван је тип, опростио је и неки дуг кад је одлазио, то памтим. Али мислим да неће имати неку улогу у тиму, тј. бар је сад нема осим да попуни ту позицију.

Блажич исто у паду форме.

Али генерално, уживање је пратити екипу ове године.

18. Плашим се само да на крају неће ни довести замену за Шилба.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.