КК Црвена звезда

1. Molim kursadžije da nam ne dolaze na temu.

2. Бомби ти ли си?

Ако каниш побиједити, не смијеш са мегдана утећи

Раде Томов

3. Moramo trojku dovesti pod hitno

4. Добар транспарент Делија, "Срамота је побећи, а не изгубити"...Иначе, Ђаволи су зрели за батине. Што се текме тиче, ок игра, са падом у трећој четвртини кад су играли удвајање и комбиновану одбрану, суђење скандалозно, свака спорна одлука је ишла у њихову корист.

Мута Николић, у Вујошевићевом духу изјављује после утакмице "ево им нек освоје куп, нек се играју", а Мариновић се жали на суђење. Ко је видео шта је урадио Рашку, јасно му је о каквом се човеку ради.

Едит, не знам дал је било, али лепо и коректно речено:http://www.telegraf.rs/sport/941826-delije-partizanu-sa-juniorima-igrali-ali-nikad-nismo-sa-crte-furnuli

5. Muta je jedan konj obični, a ni Marinović nije mnogo bolji

6. Nisam gledao tekmu, spavao k'o konj. Vidim da se Marinović kaje zbog izjava, ipak je teško podnio poraz, treba lika shvatiti. Muta je temperamentan, ali smatram da je i on sve u afektu rekao, tako da ga ne treba pljuvati. Dobar je on i lik i trener, poštujem ga.

7. Ma ko ih jebe, meni muta nije neki lik, trener tu i tamo , mada, volio bih ga gledati u jačem nekom klubu da vidim kako bi se snašao.

8. У праву је Мрљо... Говно је Мута, сећам се кад је у ходнику прошли пут исто нешто кењао....Ееееј, ко год је гледао текму, видео је да смо фер добили, могли су исто тако и они, да је Лешић дао ону тројку пред крај...Дали су тројку са центра, пар шутева из немогућих позиција у задњој секунди, СВЕЕ су им судили и опет не могу да кажу "честитам"...Зато и готивим овог Радоњића, ако ништа, макар је господин, за разлику од свињошевића и ове сељачине.

9. Јел може неко да ми објасни ово, пошто глодари стално кукају на буџет

These are the TOTAL BUDGETS (not just the net base salaries of the players), and in EUROS €.

Adriatic League (regional league):

1. Cedevita – €7 million euros

2. Partizan – €4.5 million euros

3. Red Star – €4.5 million euros

4. Union Olimpija – €4 million euros

5. Krka – €3.5 million euros

6. Cibona – €3.5 million euros

7. Radnicki – €3.05 million euros

8. Szolnoki Olaj – €2.8 million euros

9. Buducnost – €2.6 million euros

10. MZT – €2.5 million euros

11. Igokea – €2.3 million euros

12. Zadar – €2.3 million euros

13. Siroki – €2.3 million euros

14. Split – €1.7 million euros

Званичан сајт евролиге.

10. Ma ko im jebe mater, nek pričaju da smo sad državni projekat, samo da mi ovo uzmemo da ekipa malo namiriše krv. A Muta je meni ko Dule samo bez trofeja, idealan profil likova za neku nevladinu organizaciju.

11. Muta je rezingiran činjenicom da pravi koliko toliko dobre rezultate u veoma lošim uslovima, jer država njima ne daje ni približno kao blizancima, što nije fer, realno govoreći. Otud i ljutnja kad izgubi tijesno. Korektan je on, za dan dva će već drugačije pričati.

12. Добија и он добре паре, па добио је Раднички ове године у сваком спорту озбиљну лову.... А ово за буџете, срамотно, шта друго да кажем

13. Ne gotivim ja ono njegovo prangijanje kao stil igre, a jos onda kad mi izjavu dadne neku tako odvaljenu, jebeš ga, zaklo bi ga mistrijom.

14. Зато и готивим овог Радоњића, ако ништа, макар је господин, за разлику од свињошевића и ове сељачине.

Ово потписујем. За клуб се не навија само кад се освајају титуле,а и у победи и у поразима треба бити достојанствен. Ал ваљда смо вазда за њих били и остали господа. И никад нисмо бежали са мегдана.

Ако ФМП прође у финале треба им препустити трофеј, правој Звезди се ионако на крају преписују сви трофеји који су освојени под овом фузијом, треба да им у знак захвалности оставимо бар неки трофеј, питање је кад ће бити следећа прилика лоло.

15. Koji ste paceri. Zato vas i karamo svake godine.

16. Зашто сте тако моћни гробари децхко?

17. Džoni, daboga vam se svi oporavili.

18. Е, погледајте Вујошевићеву изјаву после пораза, а погледајте Гуровића, шмекера, који најискреније, играчки, каже да жели да их заобиђу повреде. То је разлика између болесног човека, јадног, и тренера једне кошаркашке екипе.

19. Mnogo je gotivno koliko vam pisamo u usta svake godine. Ne bi bilo toliko gotivno da drzite usta zatvorena, ali super je sto ih sirom otvorite.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.