КК Црвена звезда

1. Лазић није лош. Мислим, јесте, али је добар за резерву.

Тадија је у курцу. Изгубио је шут, силује лопту, петља без потребе, итд. Никад није имао неку кретњу и вођење, то и разумем. Али јбт, шта форсира толико, нек' ради оно што најбоље зна, а то је тренутно додавање лопте најближем играчу. Мада, он је доведен јер нам је требао неки играч, иако нам се не уклапа уопште у систем.

Раден исто уме да извуче неке мечеве, није лош као бек ап варијанта.

Али критично је што немамо никог на тројци, то јесте.

2. И МИЛИЧИЋ УМЕСТО РАШКА НА КРАЈУ СЕЗОНЕ!

3. http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=532#post_2688925
    Да ли сте се и ви усрали? Ја напунио гаће.

4. Да, и ниси поменуо Рашка који је мајсторски одгирао:) Пик лоше да, ал после смо и то затворили. Комбиновану одбрану смо им у другој четвртини разбили па су до краја играли ту зону, која би исто била урнисана да нисмо имали лоше шутерско вече. Симон и Тадија ништа нису погађали, а Ђенка се касније тек пробудио. Треба довести свежу крв, и мало се тргнути, уосталом боље да смо сад у благом паду форме него за 5 кола

5. Свака част за трофеј, овај је узет регуларно, без ПП апарата и играња у два дана. Очекивао сам неку свињарију од стране судија при крају у корист Црвене Звезде Београд, али није је било. Одлично суђење.

Е сад, до краја вам је дизала притисак момчадија од 19 лета плус легенда Партизана док сте се се ви ослањали на солирање Ђенке и Адмирала, и сами знате да ту нема места неком заносу. Ово је прва текма Црвене Звезде Београд коју гледам, и могу вам рећи да сте једна мњах екипица. Неко ког би лагано нека Цедевита могла да избаци у полуфиналу оне лоповске лиге из које морамо изаћи под хитно. Раденовић, Симоновић, Тадија(!?), онда неки Лазићи и сл. Полупроизводи. Кад стану црнци стаје и Црвена Звезда Београд.

Јесте мњах екипица која ће издувати у Еврокупу, и вероватно избоксовати пласман у Евролигу преко лоповске аба лиге али сте и даље бољи од КК Институција. Да ли ће се то променити до маја? Не верујем, али се надам.

6. Показали су доста лоших страна у овој утакмици, али има времена да се поради на томе. А не треба заборавити ни да смо играли 3 утакмице за 3 дана са једним центром.
    Оно препуштање лопте Раденовићу у одлучујућем тренутку је недопустиво, да ли је могуће да не виде да човек није за то? Одиграо је добру одбрану на крају и свака му част за то, али не треба му давати лопту у руке кад се ломи меч.
    Тадија ће доћи до нормалне форме временом и дисциплиновати се мало, мора.
    Симоновић још једном показао колико је неупотребљив у нападу кад га неће шут (а то је сваки други-трећи меч), нек доводе више неког.

Сад је најважније да смо добили.

ЗВЕ-ЗДА ООООООО!

7. Bandi svaka ti čast, teško je zadržati ooptimizam i gledati simonovića radenovica i tadiju šta rade

8. Zapata, CZ TELEKOM, gledaš li ti Tegeltiju, krutenejebo?!

9. Да, ЦЗ Телеком, пардон :) Па не могу да вас похватам ко они Куће Лаборали сте, Саски Баскониа, Олимпиа Милано Фармерице.

10. Ma nismo baš, dobar nam je start, ali završnica u imenu i mene jebe počesto.
    Svako malo pogledam Tegija, da se informišem. :)

11. Ма одлика велике екипе, добили смо и поред лоше игре и ћао.

12. Ju tegeltija dobro me podseti šalabe lolo
    EDIT Jebi ga ja pomislio da ide emisija kad si ovo napisao taman se ponadao :)

13. Pa zadržavam uvek optimizam ne neki preveliki, pre svega i ovo je uspeh što se tiče sezone generalno. Imamo konstantnog Nelsona, Dženkinsa koji je mnogo bolji nego u prvom delu sezone, Raška koji isto pruža sjajne partije u poslednjih mesec dana. Tadija će biti bolji sigurno, treba još raditi na samoj taktici. Tu je ključ. Da svi budu sigurniji, i trener i igrači.

14. ИМАМО ПАР ДОБРИХ ИГРАЧА И НЕКОЛИКО ПОТПУНО БЕСКОРИСНИХ

15. EDIT Jebi ga ja pomislio da ide emisija kad si ovo napisao taman se ponadao :)

Jebi se, i ja mislio ide, pa potrčao do tv-a, da se ibratim. :) Sutra ide emisija, je l' tako?

16. Da ponedeljkom i četvrtkom valjda ide

17. Браво Радоња, показао си да си господин, а какав си тренер показаће време.

18. Mene je oduševio trener Mege, baš je car. Prihvatio poraz sa osmehom, nije jeo govna uopšte k'o ona dvojica.

19. Oba trenera gospodski, nema šta

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.