Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Лазић није лош. Мислим, јесте, али је добар за резерву.
Тадија је у курцу. Изгубио је шут, силује лопту, петља без потребе, итд. Никад није имао неку кретњу и вођење, то и разумем. Али јбт, шта форсира толико, нек' ради оно што најбоље зна, а то је тренутно додавање лопте најближем играчу. Мада, он је доведен јер нам је требао неки играч, иако нам се не уклапа уопште у систем.
Раден исто уме да извуче неке мечеве, није лош као бек ап варијанта.
Али критично је што немамо никог на тројци, то јесте.
И МИЛИЧИЋ УМЕСТО РАШКА НА КРАЈУ СЕЗОНЕ!
http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=532#post_2688925
Да ли сте се и ви усрали? Ја напунио гаће.
Да, и ниси поменуо Рашка који је мајсторски одгирао:) Пик лоше да, ал после смо и то затворили. Комбиновану одбрану смо им у другој четвртини разбили па су до краја играли ту зону, која би исто била урнисана да нисмо имали лоше шутерско вече. Симон и Тадија ништа нису погађали, а Ђенка се касније тек пробудио. Треба довести свежу крв, и мало се тргнути, уосталом боље да смо сад у благом паду форме него за 5 кола
Свака част за трофеј, овај је узет регуларно, без ПП апарата и играња у два дана. Очекивао сам неку свињарију од стране судија при крају у корист Црвене Звезде Београд, али није је било. Одлично суђење.
Е сад, до краја вам је дизала притисак момчадија од 19 лета плус легенда Партизана док сте се се ви ослањали на солирање Ђенке и Адмирала, и сами знате да ту нема места неком заносу. Ово је прва текма Црвене Звезде Београд коју гледам, и могу вам рећи да сте једна мњах екипица. Неко ког би лагано нека Цедевита могла да избаци у полуфиналу оне лоповске лиге из које морамо изаћи под хитно. Раденовић, Симоновић, Тадија(!?), онда неки Лазићи и сл. Полупроизводи. Кад стану црнци стаје и Црвена Звезда Београд.
Јесте мњах екипица која ће издувати у Еврокупу, и вероватно избоксовати пласман у Евролигу преко лоповске аба лиге али сте и даље бољи од КК Институција. Да ли ће се то променити до маја? Не верујем, али се надам.
Показали су доста лоших страна у овој утакмици, али има времена да се поради на томе. А не треба заборавити ни да смо играли 3 утакмице за 3 дана са једним центром.
Оно препуштање лопте Раденовићу у одлучујућем тренутку је недопустиво, да ли је могуће да не виде да човек није за то? Одиграо је добру одбрану на крају и свака му част за то, али не треба му давати лопту у руке кад се ломи меч.
Тадија ће доћи до нормалне форме временом и дисциплиновати се мало, мора.
Симоновић још једном показао колико је неупотребљив у нападу кад га неће шут (а то је сваки други-трећи меч), нек доводе више неког.
Сад је најважније да смо добили.
ЗВЕ-ЗДА ООООООО!
Bandi svaka ti čast, teško je zadržati ooptimizam i gledati simonovića radenovica i tadiju šta rade
Zapata, CZ TELEKOM, gledaš li ti Tegeltiju, krutenejebo?!
Да, ЦЗ Телеком, пардон :) Па не могу да вас похватам ко они Куће Лаборали сте, Саски Баскониа, Олимпиа Милано Фармерице.
Ma nismo baš, dobar nam je start, ali završnica u imenu i mene jebe počesto.
Svako malo pogledam Tegija, da se informišem. :)
Ма одлика велике екипе, добили смо и поред лоше игре и ћао.
Ju tegeltija dobro me podseti šalabe lolo
EDIT Jebi ga ja pomislio da ide emisija kad si ovo napisao taman se ponadao :)
Pa zadržavam uvek optimizam ne neki preveliki, pre svega i ovo je uspeh što se tiče sezone generalno. Imamo konstantnog Nelsona, Dženkinsa koji je mnogo bolji nego u prvom delu sezone, Raška koji isto pruža sjajne partije u poslednjih mesec dana. Tadija će biti bolji sigurno, treba još raditi na samoj taktici. Tu je ključ. Da svi budu sigurniji, i trener i igrači.
ИМАМО ПАР ДОБРИХ ИГРАЧА И НЕКОЛИКО ПОТПУНО БЕСКОРИСНИХ
Jebi se, i ja mislio ide, pa potrčao do tv-a, da se ibratim. :) Sutra ide emisija, je l' tako?
Da ponedeljkom i četvrtkom valjda ide
http://www.zurnal.rs/2014/02/09/radonjic-izdrzali-smo-sve-cutimo-i-radimo/index.html
Radonja mađija
Браво Радоња, показао си да си господин, а какав си тренер показаће време.
Mene je oduševio trener Mege, baš je car. Prihvatio poraz sa osmehom, nije jeo govna uopšte k'o ona dvojica.
Oba trenera gospodski, nema šta