Симоновића избацити из клуба. Кад ја, који га баш онако цеим због прошле сезоне, кажем да га треба избацити онда је то то. Ај што не уме момак и има добу текму једном месечно него нам је капитен...ма дај. То одликовање треба да понесе Рашко по мом мишљењу јер је Блаж још млад за капитена, а Раденовић исти калибар са Симоном једна добра текма по месецу једино што уме да буде сналажљив а Симон ни полудистанцу не погађа. Да не будемо негативни и да тражимо длаку у јајету то остаје већим стручњацима и људима задуженим за то, нама остаје да уживамо у још једној победи у дебију.
Свака част момци.
Ми смо срећни колко смо тешки јер овај Богдан не може ништа да погоди.
DOBAR CRNJO, POLOMI KIČMU GRBAVOM.
Što veli jebač, srećom te bogdan igra očajnu utakmicu.
Бојим се да ће нам се вратити тамо у мају.
Раденовића и Симоновића послати у Азербејџан да продају дупета. За друго нису, јебем им матер неспособну.
Ал овај Симоновић... Ја немам речи.
Jebem im mater!
TO ĐENKA
Како ће они нас тек да јебу ајоооој...
ЈЕБИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
http://www.seakone.com/wp-content/uploads/2012/08/Kunst_sperma_malerei_provokation_eskallation_chef_geile_kunst_jung.jpg
АЛИ КАМЕРМАН ШТО СНИМА КАКО РИБА КУЦА ПОРУКУ ХАХАХА, НИГДЕ НИСМО БЕЗБЕДНИ
Нема, да се доведу тројка и четворка или да се игра следећи дерби са 10 играча. Симона и Раденовића не пустити у халу уопште.
http://www.tarzanija.com/wp-content/uploads/2013/12/jaka-blazic-foto-s-pikula.jpg
Иначе, Симон и Раденовић су чист минус за тим.
А Богдан одиграо лошу утакмицу, ал' је зато Тепић блистао, тако да му је то таман то. Пошто се неће сигурно поновити да Миленко одигра овакав меч.
simonovica u kafez i na neko pusto ostrvo. Jebem ga u ruke bangave.
Нема шансе да Богдан буде овако лош у три утакмице у финалу. Мора да се мења нешто подхитно.
Симоновића избацити из клуба. Кад ја, који га баш онако цеим због прошле сезоне, кажем да га треба избацити онда је то то. Ај што не уме момак и има добу текму једном месечно него нам је капитен...ма дај. То одликовање треба да понесе Рашко по мом мишљењу јер је Блаж још млад за капитена, а Раденовић исти калибар са Симоном једна добра текма по месецу једино што уме да буде сналажљив а Симон ни полудистанцу не погађа. Да не будемо негативни и да тражимо длаку у јајету то остаје већим стручњацима и људима задуженим за то, нама остаје да уживамо у још једној победи у дебију.
Свака част момци.
Od samog pogleda na Radenovića meni je muka. Odigra tu i tamo OK neke nebitne utakmice, ali danas se USRO. Brijanje na suvo i pravac goli otok !
Radenoviću da se svaki faul daju 2 lične greške ili da mu se ograniči broj koraka na terenu.
Radenović je stvarno dibidus.