КК Црвена звезда

1. А не кажем, ајде кад се преносе овако неки скаути, али људи копирају приче од неких ликова што пишу по б92 и рсб форуму. Као "блиски клубу".

Konkretno se jesi israo meni, al nema veze.
    One sto sam ja prvo preneo su ljudi koji sa Partizanom idu svuda , bleje im po svlacinicama, trenziima i slicno. A naravno da znaju takve stvari o rivalima.
    Posle sam okacio i link sa Sportanda (koji je napisao isto sto i oni bliski klubu), ako su oni neozbiljni, onda stvarno ne znam ko je ozbiljan.
    A Hopson nije odbio zbog kinte direktno. On je odbio jer ste mu nudili ugovor na godinu ipo dana, sa parama koje bi prihvatio samo do kraja sezone.
    Jer zna da ce za sledecu sezonu naci masniji ugovor. Jebiga, Coki sad misli da hoce svako da dodje i potpise visegodisnje ugovore sa CZT.
    da je pametan ko sto se predstavlja, doveo bi Hopsona do kraja sezone, sa njim bio glavni kandidat za titule u ABA i Superligi, i boleo bi ga kurac sto ce on da ode da kraju sezone.
    Mislim, meni (kao navijacu partizana) odgovara :)

2. Па тај Хопсон иде следеће сезоне у НБА, тј. бар ће пробати да се врати, тако да контам да не би могли да га задржимо и да имамо кинте. Тј. да Ћоки хоће да плати.

Иначе:
    http://www.tobycphoto.com/data/photos/233_1marquis_daniels02.jpg

Овај Маркиз је истетовирао цео живот на телу, плус што има и грб Звезде.

3. Мислим да је ту много компликованија ситуација него што мислите. Прво, на пола сте периода реорганизације и полако се сви постављају на стартне позиције и спремају се за нову Звезду. Сигурно није Човић сео и сам смислио да не одговара на Дулетове прозивке. Види се то кад понекад не може да издржи него прозове Обрадовића да је пустио утакмицу. Поред њега ту седе и још неке важне личности које воде клуб на овај или онај начин. У целој тој поставци, претпостављам да Радоњић добија више слободе кад је избор тима у питању. Просто, управа, било која у оваквој ситуацији би довела неког црнца с обзиром да је притисак за освајање титуле велики са свих страна. И уопште, једини ко би овде правио дилему око довођења играча је тренер који треба да води рачуна о атмосфери у тиму. Тако да је моје виђење да Радоњић добро вага који играч је ту најбољи да улети у ово време и да зато нема појачања још увек, а с обзиром и на понуду играча можда га и не буде на начин на који сви очекују.

4. Човићу врати Шилба немој да си смрад.

5. Ми сви млади, спортисти, тетоваже, ожиљци

6. http://sportal.rs/news.php?news=120309
    Нисам гледао момка ни једном, ако неко јесте, нек напише нешто, чисто да видимо о коме се ради.

7. Izgleda ništa od pojačanja. Kontam da se može sezona izgurati sa ovim kadrom, imamo lijepe šanse da osvojimo mjesto u EL. Dobro je pa neće uzimati igrača po svaku cijenu, dobar potez Radonje. Na kraju sezone će tržište biti otvorenije, pa se mogu dovesti 2-3 kvalitetna igrača, a toliko nam fali da ekipa bude popunjena na svim pozicijama.

8. Ма мора појачање да се доведе.

9. Dobro bi bilo, ali ne i po svaku cijenu. Ne znam zbog čega misliš da mora? Imamo tim koji je trenutno bolji od svih ekipa u ABA ligi, ovakav kakav je.

10. Па добро, ал волео бих јеби га да доведемо некога. Не по сваку цену наравно, ал било је брате и превише времена да се изабере играч који одговара нашој игри, тиму, атмосфери и тако даље.

11. Volio bih i ja, naravno. Bilo je vremena, ali ne pravog, jer u sredini sezone ne možeš imati izbor kao u vremenu između kraja i početka sezone, ne treba to da naglašavam. Opet ponavljam, drago mi je da se ne srlja, kao što je bio prije slučaj.

12. Мора, али баш мора појачање, највише због ротације а онда и Симона, јер њему очигледно много више одговара да буде друга опција на тројци и неко ко ће из сенке да издоминира, и најбоље је партије пружао док је Шилб био стартер. Нешто идеално шта нама фали је играч који ће донети сигурност на скоку, додатну енергију и агресивност у одбрани, а у нападу треба бити опасност на шуту и за три и за два, треба имати какав такав осећај да асистира центрима, јер од када је Шилб отишао ни Боби више није толико доминантан, бар по бројкама. Е сад, ја бих био задовољан да играч који дође (јер ја и даље верујем да играч мора да дође) има бар пола ових карактеристика а Радоња и стручни штаб нека гледају да расподелом минута неутралишу те карактеристике које би новом играчу фалиле. Трећег је крајњи рок, тако да се ја надам да ћемо данас, или у недељу представити ново појачање.

13. Прво је било до 29. јануара, па онда "вероватно нећемо наћи појачање до тад". Па онда повремено кажу "биће ускоро". Па "до трећег доводимо сигурно" и сад имамо ове вести како су се договорили са играчем, али га клуб не пушта. Плашим се да ће на крају бити НИСМО НАШЛИ ЈБГ и да у ствари нису ни планирали да троше новац.

Надам се да грешим, пошто и ја мислим да нам треба квалитетнија тројка од Симоновића.

14. Свршавај по МЕГИ !!!

15. Сви мечеви са Мегом ове сезоне су стварно лепи за гледање. Ако треба негде да се киксне до краја регуларног дела, онда гласам за овај меч. Готивна су екипа, а и због коефицијента.

16. Такмичење у шутирању тројки. Милости без.

17. Бранко Лазић најефикаснији, ко би се томе надао. Тадија очајан пола утакмице, а онда се изнервирао. Контам да ће ускоро да се стабилизује и да ће то да буде неки задовољавајући ниво. Иначе, МЗТ добио Игокеу у гостима, а најбољи био Цветковић са индексом 22 за 23 минута игре.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.