КК Црвена звезда

1. Гори од симона неће да буде. Кажу да игра спољне позиције, дакле што је најбитније, украшће му пар минута, доста. Ако га и просере да се покаже у старту попуши симон курац. А овај сме и да оде на улаз, уме да баци центрима лопту, довољно ће бити да уђе двапут на полудистанцу, да скине симоновићу бар 7 минута и да асистира бобану и катићу да се и они мало активирају, више не треба.

2. Napljuvaste vi ovoga posteno, a niste ga ni videli da igra. Ja se ovog secam letos kad su nasi igrali prijateljsku pred pripremu za Evrobasket. Bio je jedan od boljih u timu (jes da to i nije tesko u ukrajini), ali posle Dzetera (koji je ipak visa klasa i druga pozicija) ostavio je najbolji utisak. On i onaj neki sto se tabao sa Katicem celu tekmu. Slazem se da je dosta losiji od ostalih imena koja su se pominjala,al ne vidim kako moze da vam skodi.

3. Procitao sam jedan normalan komentar na sportalu, za divno cudo. Posto moj mozak ne razmislja u tom pravcu, prenecu taj komentar ovde. Co'ek kaze, i ja se slazem sa njim sada kad razmislim, da je doveden neki Silb opet, samo bi Djenka izgubio ulogu koju sada ima u timu, a to je da bude glavni igrac. Covek se preporodio, trenutno je po meni nas najbolji igrac, i sve vise i vise preuzima na sebe odgovornost, bar ovo malo sto sam uspeo tekmi da odgledam dok nisam bio tu. A ovaj ako igra dobru odbranu, onda smo dobili jos jednog atletu, koji moze da siba sa Blazicem, Nelsonom i Lazicem....

4. Slazem se da je dosta losiji od ostalih imena koja su se pominjala,al ne vidim kako moze da vam skodi.

+1

Drugo je to što je većina očekivala da stigne neko iz NBA...

5. Pa zar nije bilo pitanje vremena kada ce Lebron da potpise?

http://shrani.si/f/A/Kv/3a92V2z3/lebron-zvezda-avangarda.jpg

6. Meni je jak skorašnji intervju ovog voditelja sa Danilovićem. Kao dva đaka prvaka kad dobiju zadatak da nešto u duetu odrecituju. Toliko providan intervju da bi me uhvatio blam da kojim slučajem nemaju Duleta, koji to radi svakodnevno. Ovako sam se smijao k'o lud.

7. Inače, ovaj novi igrač, pa ne znam, aj da vidimo šta će biti, mada mi je nejasno da dolazi tako mlad igrač, a ugovor do kraja sezone...

8. Ja sam za to da se uvede ko bude prvi na tabeli u ABA ligi da je on sampion. Sad postoji mogucnost da ga ispusimo u f4.

9. Ja sam za to da se proglasi šampion odmah sad, što da čekamo još par kola bezveze?!

10. Саша Обрадовић, некадашњи играч Црвене звезде и садашњи тренер Албе, који је Липовија тренирао једну годину у Кијеву:

„Липовиј је код мене стекао нека од основних кошаркашких знања, тако да мислим да могу добро да проценим његове квалитете и могућности. Има изванредно тело, солидан шут, не само да покрива три позиције у нападу, него може и да брани три позиције. Мало подсећа на Јаку Блажича и сигурно ће бити добро појачање. У игри не тражи пуно за себе, трпи клупу, може и да преузме одговорност када треба. Тимски је играч и неће нарушити хемију у екипи, која је сада вероватно добра.“

http://www.youtube.com/watch?v=MdQPcGiaiOU
    А по овоме што сам видео овде, уме да води лопту, одигра пик, има осећај за асистенцију... Аутоматски је бољи од Симоновића.

И каже да је играо са Нелсоном и Раденовићем:
    http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/ukrajinac-stigao-u-beograd

Мени делује као солидно појачање, добар додатак тиму.

11. Čitao sam to. Ako grize k'o Blažič, automatski je pojačanje.

12. јел неко познаје боље игру овог ЛИПОВОГ курца?

13. то ти рекла твоја кева?
    боже, што може курва да буде алапача

14. По овом видео је сасвим солидан мада ови клипови умеју да преваре јебига...ај да видимо, ваљда не би доводили дурунгу.

15. И од Крнете на јутјубу направише играча, донт траст клиповима

16. srbija8888

то ти рекла твоја кева?
    боже, што може курва да буде алапача

http://i87.photobucket.com/albums/k139/radar19/Funnys/awwwww-does-your-butthurt-9130289c-sz500x363-animate.jpg

17. стеване, упрско ти курајбер спером фризурицу
    обриши се па настави да ме прозиваш

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.