Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
VŽIO BUUUUM :D
https://www.youtube.com/watch?v=Yat51x_1NBQ
Имам један предлог.
Ајде да уместо качења исечака из Утиска недеље где је Човић шукно Вујошевићу, Вујошевић зајебо Човића, Чова опро Свињу, Дуле испрско Ћоравог, Оља секси прекрстила секси ноге... Не радимо све то. Шта кажете? Није лоша идеја, а?
Ipak ne.
И најјаче је то што 99% посто и једних и других не конта шта је ова хтела тиме да каже, јер сте глупи ко курац.
Све могу да разумем, али да деца седе на ладном бетону и да човек дође у емисију са исечцима из Курира - е то не могу.
Jel se neko od vas seća kad je otprilike ćoki onako pocrveneo i listao papire oću da napravim gif
S koliko pobeđujemo u sredu ?
утисак године
https://www.youtube.com/watch?v=fkjzSRpzYb8
Fantastična emisija. Već vidim kako nastaje novi rijaliti.
Biće teško, biće 40 za nas. Tripl dabl Rebića
Zajebao nas je Borac, što je Radonja morao da ga koristi za preokret, sad su ga Rusi iskautirali...
Mitar se vraća, Raden ko zna da li će igrati.
Али много ми смешан Дуле што дошао у емисију са копираним новинским чланцима као доказима. Већ га замишљам како седи уз комп, гугла, налази на чланак и стиска принт и онда у фазону "Охо, то је то, идем да свима докажем да говорим истину" лололо
Елем, ако већ толико кука, морао је да дође спреман као запета пушка, да барата свим подацима, да укаже тачно на шта мисли. Искрено, ја као Звездаш сам био убеђен да нам држава даје много пара и да је Дуле делимично у праву, а он у емисији саботирао сам себе, испаде да Партизан добија више.
Upravo to... Ali sačuvao je Stojanovića.
Šalu na stranu, sviđa mi se kako igra Rebić. Koliko je bio usran prvih par puta kad je dobijao minutažu, sad je jako dobar. Mada mislim da je ovaj Stojanović ipak tu najveći talenat možda.
Pitanje je koliko će Mitar dobiti minuta i koliko je spreman. Dobro je odigrao protiv Borca, ali da li je to dovoljno, videćemo. Mislim da bi najzad mogao da nas krene šut za 3. Bio bi red
Kažu da hoće. Svi orni, spremni idu u Kazanj.
Realno nadam se mrtvoj utakmici, sa što manje poena i što dužim napadima. Barem bih ja tako igrao da znam da imam +11 prednost. A verujte taj 11 poen će nam biti najvažniji. Ne bih dao da Blažič polukontre rešava popijenom bananon, kontre u redu, čisti poeni, ali da se preko trojice zaleće kad nam to ne treba, neka.
Nisam gledao, u koliko se sati igra tekma, jel oko 5-6 ili?
U 5 je valjda. Samo što sporije. I valjalo bi i da Bobija krene
http://vukajlija.com/reakcije/141024
Ja se bojim totalnog sunovrata ekipe. Nismo niti jedan takav meč imali ove sezone (pa ni onaj sa Makabijem nije bio takav), sve se bojim da će biti ovaj. Daj Bože da griješim.
Mada, sve i da nas napumpaju, mi smo dogurali do polufinala, što je uspjeh.
Za Bobijevu dobru igru je važan kriterijum suđenja, ako sudije budu u fazonu - jbg ima 2 ipo metra, pa moraju da ga biju (kao što je bilo u prvoj) od njega nećemo imati koristi, ako bude imao zaštitu, onda se ne sekiram. Uzgred budi rečeno, u prvoj je imao šut za 2: 1 od 8.
Šalabe, daj Bože da grešiš.
Nije uspeh, uspeh je samo osvajanje.
Drugo je pitanje čime bismo se mi zadovoljili.
Sigurno je uspjeh polufinale za ekipu koja je pred početak sezone promijenila 7-8 igrača. Budimo realni.
Mislim da nećemo totalno propasti tamo, imamo za razliku od prethodnih sezona (gde smo imali Popoviće, Čoviće i sl.) sad imamo igrače koji i kad ih ne ide, odrade bar minimum na tekmi. Dešava se da Đenka ubaci 5 poena, da Nelson ujebe i sl. ali sve kad se skupi na gomili bude opet nešto, ne bude golo govno. Pa koliko smo puta uspevali da se vraćamo sa 15 poena razlike u meč? Mislim da ove sezone jednostavno imamo kompaktnost neki kurac, a nadam se da ne izbaksuziram...
U pravu si za Bobija, ali Bobiju je važno i gde primi loptu. Dok je Šilb bio (koliko god ga vi/mi pljuvali) Bobi je igrao kao lud. Dobijao je lopte ispod koša, samo treba da se okači. Šilb povuče, udvoje ga, on prebaci Bobiju i ovaj da koš. Pa lob pasevi, pa ono od tablu kad mu je odigravao. Sad na trici imamo Simonovića, on povuče loptu i slomi nogu. I lipovija koji ode u minus. Najveći indeks je imao kad je presedeo na klupi ceo meč, 0, ali pozitivna!