КК Црвена звезда

1. могу овде да прођу добро, ништа уникс није показао да је бољи од звезде да добије са 15+ разлике, кајмакоглу има три фаула, некако њему брзо да се извуче још један, да се приближе на 2-3 разлике и одржавају то до краја следеће четвртине ако је могуће, биће ови нервознији, силоваће шут споља, пашће нека техничка, може бре мајку им јебем

2. Уздам се једино у Тадију и његове тројке са 15 метара.

3. -6 samh.Biće jebeno ako uđu sa ovom razlikom u 4/4 pet razlike nije ništa

4. Mogu da se kladim da će da bude 7-8 razlike na kraju za Uniks i da mi idemo dalje. Ako je iole pametan ponoviće Radonja taktiku iz poslednje četvrtine u Beogradu.

5. А У КУРАЦ, СТВАРНО МИНУС 6. КУРЧИНА У НАЈАВИ

6. Дајте људи који вам је курац, пролазимо лагано. Немој да запататишете.

7. Овај њиов дебели Италијан ће да попије техничку до краја сигурно, већ је 2-3 пута био на ивици у првом.

8. Да, иначе је много лако поновити онакву четвртину, нарочито у гостима где ће да им свирају прегршт фаулова. Ако понове такву четвртину да уникс сведу на 10 поена у последњој, ја хватам аутобус и пушим ћоравом курац, двапут, пошто сам му дужан и за прошлу утакмицу, обећао сам човеку.

9. Haha a jes smešan bio talijan kad je počo da pizdi

10. нећемо проћи, немојте да ме нервирате са тим оптимизмом, већ сам једну шарку на орману сјебо због овога

11. Да, иначе је много лако поновити онакву четвртину, нарочито у гостима где ће да им свирају прегршт фаулова. Ако понове такву четвртину да уникс сведу на 10 поена у последњој, ја хватам аутобус и пушим ћоравом курац, двапут, пошто сам му дужан и за прошлу утакмицу, обећао сам човеку.

Zapamtiću ti ovo, da napravim kasnije zvanični dokument. Dakle, dogovor: ako u jednoj četvrtini Uniks ne da više od 10 poena ideš da popušiš kurac Ćokiju, u suprotnom nikom ništa.

12. Biće ovo ok koliko vidim, mada kapiram da je okrugla dete joj jebem.

13. коначно ћу и ја да узмем паре на кладионици, идемо уникс, пишаааааааај.

14. 'ајде малеришите мало, можда нас сад чита симоновић, па пљусне две тројке за редом зинат. и блажич једну и тадија две са 9 метара и ето нас на плус пет.

15. Ne znam za vas al ja sam se usro za pobedu...nekako previše lako smo primili koševe, odnosno 6 kurčeva. Nadam se da se spusti do 4/4 na neka 2-3, što nije nerealno, jer smo i do sad manje više igrali egal.

16. сијалице, немој мени да машеш са тим папирима с вукајлије, новинским чланцима и слично, хоћу озбиљне државне документе, лоло.

17. Требало је да поведу Ракоча и Ђовака као амајлије. :(

18. Све је било добро док се нос није вратио, бем га малерозног. Уво се уплашило и јадно је и сад пати.

19. симоновић није дао тројку два месеца

20. haahahah objasnio batch

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.