КК Црвена звезда

1. ko jebeno troluje, ja samo močam po stubu srbstva.

2. Svaka čast Ziszisu, kakva igračina! Uniks zasluženo ide u finale. Sjajan rezultat Zvezde što se tiče Evrope, ajmo sad da jebemo partizan i sve će biti dobro.
    Budimo realni, da smo u polufinalu UEFA kupa (dakle u fudbalu) izgubili 17 razlike ja bih bio zadovoljan.

3. RUSI i GRCI SU NAŠA PRAVOSLAVNA BRAĆA

http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg

JEBEM LI TI, ZIZISE, MAJKU KRVAVU U PIČKU DA TI JEBEM, BAŠ SI PROTIV NAS NAŠ'O TAKO DA IGRAŠ, A?! OOOO, LJUDI, OD UNIKSA IZ PIČKE MATERINE DA IZGUBIMO...

4. YeahBatch
    ај ми још реците нешто за песимизам има да добије неко батине кад га видим на окупљању или било где

+ par 'iljada

5. ISPALI SMO U POLUFINALU DRUGOG PO RANGU TAKMIČENJA U EVROPI ALI DOBRO
    http://www.b92.net/news/pics/2011/07/5061158434e303b393eac4082375985_orig.jpg
    ŠTA DA SE RADI, DALEK PUT, TREBA PROMENITI PROPOZICIJE, NEMA SMISLA DA SE PUTUJE TOLIKO A I OBRUČI TVRDI BILI

6. Budimo realni, da smo u polufinalu UEFA kupa (dakle u fudbalu) izgubili 17 razlike ja bih bio zadovoljan.

Па фудбал и кошарка нису за поређење. Полуфинале Еврокупа је негде у рангу проласка групне фазе ЛЕ, ако и толико. А освајање ЕЛ је у рангу проласка групне фазе ЛШ. Тако нешто.

7. ahahahah kakav je Žonpi ljkra

8. ADMIRAL POTONUO

OD ĐENKE OSTALI DUGMIĆI HEHEHE

9. Dogodine se vraća Zlatko Bolić ne bi li se ojačao tim ze Evroligu!

10. Izbacili nas Radonja i Nos, nećemo ni Cibon dobiti sa ovakvim klikerimma međ nogama

11. Kad je utakmica za treće mesto

12. grobari a gde je vas klub danas sto se nebori za trofeje haha a da niste se ni plasirali u evrokupu hahah

13. Mi još igramo Euroligu :D

14. хехе
    добро је момци, супер сте били у евролиги за сиротињу.

15. давиде педере дођи на фуцу еекекек

виш да од баскета леба нема :Д

16. grobari a gde je vas klub danas sto se nebori za trofeje haha a da niste se ni plasirali u evrokupu hahah

Мора посебне ганглије мозга да напрегнем да би сконто шта си тео да напишеш

17. Давиде,
    Dodji, zaboravi, nudim ti noci carobne
    i budjenja u postelji punoj secera

18. оћу да дођем јебига ал стално и ми играмо у крају у 1 суботом и онда јбг. Ч)=

19. Bili ljudi bolji, pobedili i to je to.
    Džoni, zapamti ovaj post kad ovi tvoji indijanci budu počeli da se bune po vašoj temi što vas prozivamo jer ste izgubili neku tekmu. Do sad sam dolazio ko čovek lolo

20. Neće biti potrebe da idemo da ih zajebavamo tamo jer će opet osvojiti sve. Mi smo kompleksaši, i kreće onaj period kada nam kola kreću nizbrdo. Ali barem imamo Čovića, našeg Budu, koji će dovesti Zizisa sledeće sezone i onda krećemo u napad na cipiripi kup, jer u Evroligu nećemo ići, sjebaće nas ustaše. Jooooj jedva čekam sledeću sezonu i jul kad krećemo u napad na turnir nekog bugarskog Radivoja Koraća, gde ćemo jebati jako i energično Aris i Albu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.