Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://www.eurobasket.com/photos/Petrovic_Veselin.jpg
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/s526x395/10155374_440319146071083_8305805753217413765_n.png
расни јер те много боли чмарић?
NISAM GLEDO EL STE PROSLI?
Ja sam ponosan na ovo sto su do sada uradili! Svaka im cast. A kad vas budu ustase jebale na f4 onda cu jw tebe isto pitati. I srecan ti rodjendan NDH.
znaci prosli cim je rasni ponosan. e bas mi drago
Prosli smo u tvoj cmar kurcem od 25cm.
25 cm? cime si ga merio, citacem karata u areni?
Prosli smo u tvoj cmar kurcem od 25cm.
Axaxaxaxa rasni magija
hahahahaha
faca grobara koji dođe na našu temu da kao podjebava i naleti na rasni nagazni kurac od 49 cm, barem (bez glavića, glavići su na jugu)
http://cdn2.screenjunkies.com/wp-content/uploads/images/2010/Marty%2BFeldman.jpg
Rasni ,kad smo vec kod cestitki, SRECNO VAM "OSVAJANJE" 19. ILI 20. MESTA U EVROPI :*
danas, na veliki dan za njegov klub, gazimudo ovako piše nick
http://www.acb.com/fotos_cara/jugadores/JB8ELACB54.jpg
TRPAJ JAJA RASNI! OPAAAA
То што смо били у игри до 39. минута реванша са Униксом, не значи да смо ту негде с њима, јер нисмо. Квалитетнија су екипа. То само значи да смо пружили јачи отпор од очекиваног, највише захваљујући врућем домаћем терену. Наравно да нисам срећан, финале је било близу, али не знам што се толико изненађујете што су у одлучујућим тренуцима смиреније и боље одиграли они са скупљим, искуснијим играчима. Нећу да пљујем ни Катића, ни Нелсона, јебига, кад те неће - неће. Брину ме ови зицери, Блажич је имао једно полагање са Локомотивом у Арени, Нелсон проклизавање са Макабијем, а данас један за другим на исти начин испустише последње шансе за вађење. Баш превише би било да им се деси и трећи пут, ваљда неће. Ово ми није изменило очекивања, сматрам да Звезда узима бар један од преостала два трофеја, а ви што сте већ одустали од оба сте будале.
И да, зона мора да се игра кад је Боби у игри. Избор је био следећи, играти са повређеним Катићем коме скоро ништа не полази за руком или са Марјановићем са којим не можеш да играш човека.
ЈЕ-БИ РА-СНИ ГЛУПЕ ГРОБАРЕ, ГЛУПЕ ГРОБАРЕ, ГЛУПЕ ГРОБАРЕ
ЈЕ-БИ РА-СНИ ГЛУПЕ ГРОБАРЕ, ГЛУПЕ ГРОБАРЕ, ГЛУПЕ ГРОБАРЕ
Каква бре оба трофеја када нам главни играч има муда ко грашак!? Лепо сам рекао, Нелсон је добар за нашу лигу, чим уђе у авион муда му се попну међ бубреге.
Можемо само да се надамо да се Партизану повреде Павловић, Наранџасти и Богдан, у противном ни ППВ не помаже.
Na ovoj utakmici smo igrali zonu više nego u prethodnom delu sezone zbirno. Protiv šuterske ekipe? Tako je Radonja prelomio i utakmicu protiv PAO-a u Pioniru...
Taman sam rekao pre neku nedelju toliko ga pljujem još od prošle godine, možda ću mu se izvinjavati na kraju ove. Teško.
U jednom trenutku mu je na terenu bila potpuno ćopava centarska linija...Radonja-Gašiću!!!
Za Admirala se potvrđuje da nema muda za velike mečeve, ali problem je što se i Đenka nadovezao. Falio je još jedan kvalitetan pojedinac da preuzme odgovornost u napadu (Šilb, ili zamena za Šilba koja nikada nije dovedena).
Da se ne lažemo, ovo nije uspeh. Igrali smo EL, pa samim tim osvajanje Evrokupa sigurno nije bio jedan od zacrtanih ciljeva na početku sezone, ali kada se već ukazala prilika za osvajanje istog, trebalo ju je iskoristiti.
Uniks je skupa i solidna ekipa, ništa više od toga. Ne treba zaboraviti da su igrali bez Vujukasa, što takođe nije zanemarljiv hendikep.
Bobi i Luka jedini nisu podbacili, naprotiv, šteta što trener izgleda ne primećuje ko igra dobro, a ko loše, i kada bi trebalo da menja igrače.
Ladno sam se više iznervirao nego kada smo 1998. izgubili od Meša u finalu Kupa Radivoja Koraća (Rakoč je tada bio klinac), u Beogradu sa -8 posle +6 u Italiji, i još smo na domaćem terenu u poslednjem napadu šutnuli za 3 i pobedu, umesto da smo išli na ulaz ili penale za produžetak, ponavljam na domaćem terenu!?
Onaj klinac (tada klinac) što je ušao na teren i napao crnca mi je dobar ortak baš. Bio je i na svadbi kod mene. I dan, danas mu govorimo da je Zvezda izgubila zbog njega i da nije to napravio da bi vi pobedili.