КК Црвена звезда

1. ПОЗОВИ МЕЕЕЕЕЕ КАД ТИ ТРЕБАМ ЈАААААААААА

2. Оде глоооова.

Не знам не види се липо.

3. delije izmalerisale sa onim glupim transparetnom
    rima je transfer, ko da su je na jugu smislili

4. Пошто нисам гледао цео меч, како је одиграо Митровић?

5. Први пут да изгубимо, испаднемо, а да ми није криво, чак сам некако и задовољан постигнутим до сад. Добили их кући, они нас тамо, испали на разлику, били су бољи, то је то.

Сад да ојебемо Аба и нашу лигу и ја презадовољан.

6. Ono malo što je Mitrović odigrao, odigrao je dobro, ne verujem da bi igrao neki munut da ovi dvojica nisu bili povređeni. Ja se baš prijatno iznenadio kako je Nelson nalazio Bobija u prvom poluvremenu, i onda je sve usrao u drugom poluvremenu. Đenka igra po sistemu toplo-hladno, imao je baš mnogo grešaka danas.

A onaj Gudlok kako igra ja verujem da su ga iz Lejkersa isterali jer je hteo da postane Brajant umesto Brajanta.

7. ĆILMO, DAJ NEKU ANALIZU UTAKMICE

8. Анализираш ми урин оралном методом лололо

9. Овај Вујчин је таква једна незналица да боли слушати га. Бар три пута је кукао како је готово, испаде Звезда. Да не причам о бисерима непознавања правила против Украјинаца у Арени. Ово је био последњи пут да га слушам. Архивиран је са Ацом Стојановићем.

10. Еј, јесте, налупа нешто, па после провалиш да су му из режије рекли да се зајебо, па се исправља. Па за буџет Уникса, прво 25-6 милиона, па се исправио на 11 а сад каже 35 јбт. :)

11. Него, колко ликују глодари због нашег порза, али прикривено. Значи да су пуни фрустрација и страха. ЈЕБАЋЕМО АБАОАААА!

12. Еј, јесте, налупа нешто, па после провалиш да су му из режије рекли да се зајебо, па се исправља.

Ако се не варам, пре него што је Зисис почео да сипа неколико пута је рекао како није неки шутер. Баксуз и немач појма. Сјајна комбинација.

13. ЗВЕЗДА ДА ЈЕ СРБСКА ОНА БИХ ПОБЕДИЛА УНИСК

14. Zapato hvali ih malo pred f4 vidiš da si ovde ispeo da ih izbaciš kad si ih onolko nahvalio prošle nedelje!

15. Рашко Катић је јебена ментолчина коме треба одузети право да себе назива кошаркашем, серем му у уста ретардирана, нико не зна да нас уканали ко што он зна. Па јебем му матер дементну он три напада за редом прави срање и у следећем нападу се опет игра на њега, пичка му материна и њему и мутавој црногорчини са клупе која шут зизиса и гаудлока брани зоном јебеном! Који курац радоња тебра, јел те андрија вучић учио основама кошарке? две акције нумеју да саставе све им јебем

16. Нелсон мајсторчина 5/16 за 2.

А јебаћу му мајку неком штанглом кад га видим.

Da jbt, koji prelol. :D Lik je objasnio.... MA BOLI NAS KURAC, BAR SMO SE NADALI!!!!

17. MA BOLI NAS KURAC,
    BAR SMO SE NADALI!!!!

Е Блајвага, макар ме нешто насмеја у вези ове утакмице. :Д

18. ДА СЕ РАЗУМЕМО, ОСТРАШЋЕН САМ ГРОБАР АЛИ МИ ЈЕ ДРАГО ШТО ЈЕ ЗВЕЗДА ИСПАЛА.

19. Nije islo, ali kad je Simon ub'o dve trice, ja sam bio ubedjen da je to to. Ali onda nam Zisis metnu i ode sve u kurac. Ali da ta njegova nije usla, prosli bismo, garantujem! Samo ne mogu da dokazem!

Ali on daje tricu, pa drugu, a ja u sebi "Evo ga, proradio", a oci k'o sarme!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.