КК Црвена звезда

1. @Šalabajzer
    Jedno je pitanje, da li smo mi kao navijači zadovoljni, a drugo je da li je to uspeh.
    Mislim da nije uspeh, a da možemo (a ne moramo) biti zadovoljni.
    Ti zadovoljan, a ja ne, iako pred drugu grupnu fazu, ni ovoliko daleko, nisam sanjao da ćemo stići, al' kada se pruži ovakva prilika, greota je ne iskoristiti je.
    Još imaju šanse i Radonjić, i igrači da poprave utisak, koji je gledajući dosadašnju sezonu već prilično dobar.

2. Uspjeh je kad nadmašiš očekivanja, ne? :)

3. Па одиграли сте у складу са очекивањима. Бољи сте од Билбаа, Лјетувоса и Будивељника. Можете да будете незадовољни једино што сте били близу да пребаците очекивања и у групи ЕЛ и у полу-финалу ЕК. А можете и да будете и задовољни што сте били толико близу. Плус што можете да будете задовољни и што сте бољи од тих екипа.

4. Izgubili ste zbog Vujicina. Mnogo je srao lolo...i da, kaze se Zisis a ne Zizis...morate da znate prezime onog sto vas je natrp'o...

5. Objektivno za zemlju sa ovakvom košarkaškom tradicijom (računajući od SFRJ, pa na ovamo) ne može biti uspeh ništa što nije osvajanje trofeja, e sada pošto nam apetiti iz godine u godinu padaju, to je druga priča...
    Tako smo od Kelna nesrećno izgubili u 1/4 Kupa UEFA 1989/1990, pa sledeće uzeli KEŠ.
    Neka se istorija ponovi, nemam ništa protiv ;-))))

6. Па гледај какве резултате има ова земља "са кошаркашком традицијом" у репрез. задњих година, није ни реално очекивати да узмемо евро трофеј. Ако узмемо АБА лигу премија

7. Ајде јанпи, иди џарај пичку кеви, мани се кошарке.

8. Паре су у питању.

9. i da decko, jebem ti mamu po sred picke mrtve

10. A dobro, realno, ovo je najbolji rezultat u kompletnoj istoriji košarke na ovim prostorima.
    Sledeće sezone će biti JOŠ BOLJE ako uopšte može bolje!

Koji sam mag humora, mali bog, Ipče Ahmedovski humora, jelde?

11. Za malo da ti kažem da ješ gomna lolo

12. Можемо само да се надамо да се Партизану повреде Павловић, Наранџасти и Богдан, у противном ни ППВ не помаже.

Гледам сад и по фејсу, пун курац оваквих глава који до пре 2 године нису ни знали да постоји кошаркашка селекција, али сад све знају. Изгубили малом разликом у двомечу од Уникса који је у једном мечу растурио Локомотиву и већ се предали. Па и да те у наредна два финала чека опет Уникс, не видим разлог за то, а не Партизан који је ове сезоне у најмању руку једнако склон падовима у игри и губљењу тесних мечева у Европи. Нико не каже да Партизан нема шансе, али досадашњи ток сезоне и два вечита дербија показују да је квалитет ипак мало на страни Звезде. Додај на то притисак који ће бити на нашим играчима и може се рећи да су шансе педесет-педесет. Јеботе, кад гледате фудбал, ложите се да можемо до Лиге шампиона (лолчина), а у оваквој ситуацији мрачите и машете белом заставом.

Сисајте ми курац сви ви евролига навијачи.

13. JEBITE SE MANEKENI

14. Cilj je, sto se tice evrope, premasen i do jaja.

Jos da se ispuni cilj u aba i bole nas muda.

15. Skočko, koliko si puta bio u pioniru, jna i areni?

16. Стеване ти си жећша прженица, приметити морам.

17. Do 2012. sam išao 20-ak puta godišnje u BG zbog utakmica i onda sam se oženio.
    U Pioniru sam ispod semafora, na JNA sam na zapadu, u Areni par puta u nivou 300, jebiga, buržuj.

Što pitaš?

18. Небитно је да ли ти тролујеш, хиљаде ментола на фејсу и интернет порталима не тролује.

19. досадашњи ток сезоне и два вечита дербија показују да је квалитет ипак мало на страни Звезде

Колико смо дербија прошле сезоне добили? Шта је било на крају? Нема ти ово што си написао везе са тим ко ће освојити.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.