КК Црвена звезда

1. Оћу да кажем да то што се ти зајебаваш, не значи да се ови други не зајебавају, генерално се јавило то пичкинско размишљање после само једног пораза. И сад се правиш глуп или шта?

2. Колико смо дербија прошле сезоне добили?

Ако се не варам, два добили, један изгубили. Ракочевић почео да се раставља са душом како се сезона примицала крају и због глупости са Брауном и Самарџинском, играли само са једним центром. Ма боли ме курац да вам објашњавам колико се разликују сезоне, видећемо на крају ко је био у праву.

3. Једино за шта сам био озбиљан је ово да Нелсон има муда ко комарац када се ломи резултат. Икс пута доказано.

Наравно да се надам да можемо да их натоваримо, јачи смо много испод коша и имамо добру и дужу клупу. Мало се једино пробојавам што на тројци имају Павловића и Берту а ми Симона који не зна да крене на улаз и који је погодио 3 тројке у 2 месеца. То су чињенице.

4. Derbi dobijamo 30 raylike.

5. Почнеш пост са тим што стварно мислиш, наставиш у сличном тону и онда се чудиш што мислим да си озбиљан. Поготово што их има мали милион таквих песимиста.

Јесу јачи на тројци, нема шта, али мислим да то може да се донекле анулира добром одбраном и да се надокнади предношћу на петици. Видећемо.

6. Slazem se rasni. Al sa apsolutnim zagradama.

7. Ако се не варам, два добили, један изгубили.

Пре ће бити 3-1, вероватно ниси рачунао онај дерби кад нам је чика ватрогасац помогао да победимо.

8. хехе, газимудо, то је тај хумор математичара, хехе.

ко бре јачи на тројци? павловић бољи играч од симоновића? па ви сте отишли у курац скроз. и бертанс бољи од јаке? ма хајте молим вас. појешће их ови наши ту. е сад што су на центру зајебанији гагић и мусли то је друго, гагићу кад засјаје очи ништа ту више није свеједно, усраће се марјановић, а катић неће ни да се врати на терен кад оде на клупу јбг :(

9. Зато сам убацио ППВ-а и његов фамозни удео у титули џД
    Да, нема друга посла него да интервенише да би Звезда узела титулу, па да је хтео могао је прошле године пред дерби у фудбалу. У то не верује више ни Миша Тумбас.

Добро, можда још и пар ликова са тема ФК и КК Партизан али добро..

10. Пре ће бити 3-1, вероватно ниси рачунао онај дерби кад нам је чика ватрогасац помогао да победимо.

Па два у лигашком делу Јадранске и Куп.

11. А Суперлига?

12. Jebače, bila bi milina da sa takavim stavom navijaš za Partizan. Linija manjeg otpora je ta "loši smo", pa ako pobedimo "dobro je", a ako izgubimo "jesam reko". Mnogo toga trulog je u košarkaškom klubu, bilo je i biće, i Partizan je znatno organizovaniji od nas, ali polako, politika je debelo upetaljana u sport. Od smene Miloševića, koji je sport predao kriminalcima, do Vučića, sve same grobarčine su odlučivale, osim ono malo Piksija što je bio na čelu FSS. Sad se polako menja, i vidiš da su se uskukali ko da im se ruke seku. Ne mora da znači da ćemo osvojiti, ali cilj je prevashodno plasman u evroligu.

13. Онда има више, мора да сам се сјебо.

14. Берта је дефинитивно најружнији кошаркаш који шута лопте на кош.

15. александаркг
    хехе, газимудо, то је тај хумор математичара, хехе.

taj rad. Vidis da rasni i dalje gugla da provali sta sam teo da kazem.

A sto se tice nasih duela, ne treba da se bude Greg Popovic da bi se videlo da je Partizan jaci na spoljnim pozicijama a Zvezda na centarskim. E sad, moje licno misljenje je da ste MNOGO bolji na centru, dok smo mi samo bolji spolja.
    Al zato se uzdam u pritisak koji ce da vam nametne gazda coki, pa se vase sanse spustaju na 50%.
    To su bre tekme koje ce odluciti jedan potez, pa sve i da je neko 10x jaci kao sto nije..

16. Евролига јесте примарни циљ, али у то не сумњам сада ни мало, Цибона једноставно нема капацитет да победи у Арени.

17. Ne mora da znači da ćemo osvojiti, ali cilj je prevashodno plasman u evroligu.

Мени је циљ да се узме титула. Играли смо у Евролиги и нисам се нешто усрећио.

18. E sad, moje licno misljenje je da ste MNOGO bolji na centru, dok smo mi samo bolji spolja.

Ћilmo™ се не слаже.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.