Javno se izvinjavam Jebacu sto sam ga prozivao za njegov pesimizam. Izvini majstore, sve mi je jasno sad, na greskama se uci.
E sad, moze li mi neko dati logican razlog zbog cega su oni sutnuli 30 trojki? Ja mislim da je to onaj princip, nece nas celu tekmu, mora krenuti kad tad, E KRENUCE KURAC JEBEM VAM MATER SMRDLJIVU! nije nas jebo ni blesingejm ni saric, jebali smo sami sebe
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Da, i to FK.
Javno se izvinjavam Jebacu sto sam ga prozivao za njegov pesimizam. Izvini majstore, sve mi je jasno sad, na greskama se uci.
E sad, moze li mi neko dati logican razlog zbog cega su oni sutnuli 30 trojki? Ja mislim da je to onaj princip, nece nas celu tekmu, mora krenuti kad tad, E KRENUCE KURAC JEBEM VAM MATER SMRDLJIVU! nije nas jebo ni blesingejm ni saric, jebali smo sami sebe
Au šta raško sad promaši
која комедија од шутера, хахахах, СИМОН КАПИТЕН ГАЂА И СРЕЋАН КАД ПОГОДИ ТАБЛУ
hahaah kod mene na strim 57-69
Jel se secate kad je Mekgrejdi dao San Antoniju 13 poena za minut ?
Drugi put na -8 sad ili nikad
OPAA, dobijamo 10 razlike!
6 РАЗЛИКЕ
-4 je sad
Hahahhaha
CIBONO KOBEJNUJ SE
4 РАЗЛИКЕ
eo ga
ne zaslužuju da okrenu
ХАХАХААХА ЈЕБЕМ ТИ КРВ, 6 ПОЕНА У 40 СЕКУНДИ
'АЈДЕ СЕМЕ ВАМ ЈЕБЕМ САД, 'АЈДЕ
Daj nemojte nas jebati, ne stizite ih bezveze, samo cu monitor polomiti a ne zelim to
igraju ko pičke
Ako ovo izgubite treba vi da se kobejnuijete lolo
AJDE, IGRAJ I MORRISEY